Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak! Lelépnétek a párotok...

Férfiak! Lelépnétek a párotok mellől ha kiderülne hogy másodjára is lányotok lesz?

Figyelt kérdés
Ma derült ki az ultrahang során hogy megint kislányunk lesz. Én persze majd ki csattantam az örömtől, de férjemen láttam hogy nagyon el volt kenődve. Szinte már szégyelltem a doki előtt, mert ő is észrevette. Megyünk haza, erre a kocsiban megszólal hogy hogy lehet ilyen szerencsétlen hogy nem tudott fiút összehozni. Kicsit megijedtem, és így estére egy csomó gondolat átfutott az agyamon. Tudom persze hogy emiatt nem fog elhagyni, de tényleg minden álma az volt hogy most fiú legyen. Hát így alakult, nekem mindegy csak egészséges legyen.
2021. nov. 16. 19:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2021. nov. 16. 21:05
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
Miért, 8, mert őszintén ki meri mondani, mit érez? Nyilván imádni fogja a lányt is, de hadd legyen hogy ahhoz, hogy azt érezzen, amit akar.
2021. nov. 16. 21:06
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez vígasztal nálunk három fiú után a negyedik is fiú lesz és még együtt vagyunk😅 A férjem lányos apuka szeretett volna lenni, ez volt az álma. Én megértem a csalódását, le kellett mondania egy álomról. A férjed reakciója szimplán emberi. Ettől még szeretni fogja a babát, csak kell egy kis idő mire átáll. Legalábbis nálunk így volt.
2021. nov. 16. 22:36
 14/29 anonim ***** válasza:
68%

Oh ugyan már,most nehogy már az ember még csalódott se lehessen egy kicsit csak mert nem azt kapta amire vágyott.

Fiút szeretett volna,de lány lett.Ez nem jelenti,hogy nem fogja szeretni vagy ugyan úgy értékelni.Csak örült volna annak,ha most fia születik,hagyd már hogy legyen egy önálló gondolata.Még jó,hogy nem férfinak születtem,már tényleg minden baj amit csinálnak szerencsétlenek,jó nehéz lehet olyan párt találni aki nem vesz minden sz*rt zokon.. :D

2021. nov. 16. 23:14
 15/29 anonim ***** válasza:
19%
Már az elsőnél, nemhogy a másodiknál
2021. nov. 16. 23:19
 16/29 anonim ***** válasza:
52%
4 lányunk van, majd kiugrott a bőréből a férjem mindegyiknél.
2021. nov. 16. 23:36
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek azokkal, akik szerint kamu.

"Én persze majd ki csattantam az örömtől"

“tényleg minden álma az volt hogy most fiú legyen”

Ez nekem nagyon természetellenes. Ha én lányt szeretnék, de már amúgy is van egy lányom, és mellette tudom, hogy a férjem fiúra vágyik, akkor még ha esetleg jobban örülök is, mikor megtudom hogy újra lány, akkor is mérsékli az örömömet a tudat, hogy a férjem vágya nem teljesült. Szóval kettôs érzéseim lennének, emiatt visszafogottan tudnék csak örülni, legalábbis nem ott lepôdnék meg, hogy a férjem miért nem csattog az örömtôl velem együtt.

Utána meg, ”bár tudom, hogy nem fog elhagyni”, azért kiírnék egy kérdést róla, hogy vadidegen férfiak elhagynák-e a párjukat... Nagyon életszerû.

2021. nov. 17. 02:53
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj hogy van véleménye, hanem ahogy előadta. Konkrétan úgy jött le tegnap, hogy erről én tehetek. Még azt is mondta biztos amiatt van meg nekem is lány tesóim vannak. Ő meg ügye egyke. Itt azzal volt a gond hogy nagyon megsértett. Mert szépen is meglehet valamit fogalmazni.
2021. nov. 17. 05:43
 19/29 A kérdező kommentje:

Én végig azt mondtam a férjemnek hogy bármilyen nemű lesz én örülni fogok neki. Én bevallom őszintén lányos anyuka vagyok, ezért örültem amikor kiderült hogy megint lány. Fiúnak is örültem volna, de én nem mondtam állandóan hogy "jaj remélem az lesz", "jaj ügye most fiúnk lesz?"

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert ismerek párokat akik azért mentek szét mert az egyik fél jobban foglalkozott a fiúval a lányára meg épp hogy ránézett csak. Tudom hogy a férjem nem ilyen, de tegnap annyira fel idegelt hogy végig szaladt rajtam ez a gondolat is.

2021. nov. 17. 05:48
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

Konkrétan úgy jött le tegnap, hogy erről én tehetek

Érdekes, a kérdésben még saját magát hibáztatta.

2021. nov. 17. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!