Férfiak! Lelépnétek a párotok mellől ha kiderülne hogy másodjára is lányotok lesz?
Oh ugyan már,most nehogy már az ember még csalódott se lehessen egy kicsit csak mert nem azt kapta amire vágyott.
Fiút szeretett volna,de lány lett.Ez nem jelenti,hogy nem fogja szeretni vagy ugyan úgy értékelni.Csak örült volna annak,ha most fia születik,hagyd már hogy legyen egy önálló gondolata.Még jó,hogy nem férfinak születtem,már tényleg minden baj amit csinálnak szerencsétlenek,jó nehéz lehet olyan párt találni aki nem vesz minden sz*rt zokon.. :D
Egyetértek azokkal, akik szerint kamu.
"Én persze majd ki csattantam az örömtől"
“tényleg minden álma az volt hogy most fiú legyen”
Ez nekem nagyon természetellenes. Ha én lányt szeretnék, de már amúgy is van egy lányom, és mellette tudom, hogy a férjem fiúra vágyik, akkor még ha esetleg jobban örülök is, mikor megtudom hogy újra lány, akkor is mérsékli az örömömet a tudat, hogy a férjem vágya nem teljesült. Szóval kettôs érzéseim lennének, emiatt visszafogottan tudnék csak örülni, legalábbis nem ott lepôdnék meg, hogy a férjem miért nem csattog az örömtôl velem együtt.
Utána meg, ”bár tudom, hogy nem fog elhagyni”, azért kiírnék egy kérdést róla, hogy vadidegen férfiak elhagynák-e a párjukat... Nagyon életszerû.
Én végig azt mondtam a férjemnek hogy bármilyen nemű lesz én örülni fogok neki. Én bevallom őszintén lányos anyuka vagyok, ezért örültem amikor kiderült hogy megint lány. Fiúnak is örültem volna, de én nem mondtam állandóan hogy "jaj remélem az lesz", "jaj ügye most fiúnk lesz?"
Azért írtam ki ezt a kérdést, mert ismerek párokat akik azért mentek szét mert az egyik fél jobban foglalkozott a fiúval a lányára meg épp hogy ránézett csak. Tudom hogy a férjem nem ilyen, de tegnap annyira fel idegelt hogy végig szaladt rajtam ez a gondolat is.
Konkrétan úgy jött le tegnap, hogy erről én tehetek
Érdekes, a kérdésben még saját magát hibáztatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!