Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mikor rájöttetek, hogy a...

Ti mikor rájöttetek, hogy a szüleid ártanak neked és gonoszak. Ti lelépnétek?

Figyelt kérdés

Én elkövettem azt a hibát, hogy otthon maradtam egyetemen, még 4 év ebben. Ők erőltették, itt is elcsesztem az életem.

De szószerint a poklok-poklát éltem meg 16-17 évesen. És én marha elfelektettem, mit műveltek velem

2018. febr. 2. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
8 éve, amikor mindenáron be akart kavarni az életembe. Azóta nem tartom a kapcsolatot "anyámmal".
2018. febr. 2. 17:42
 2/16 anonim válasza:
32%
Mit műveltek veled? Most hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy? Ha bántalmaznak akkor kérj segítséget!
2018. febr. 2. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

:D :D :D

nyugi, nem bántalmazzák, valószínűleg nem jött neki össze valami és most anyut meg aput okolja, kb mindenki ezt csinálja aki nem akar felnőni.

2018. febr. 2. 17:44
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Mi volt az a marha nagy "gonoszság" ?
2018. febr. 2. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
15%
Mit "felektettél" el?
2018. febr. 2. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
9 10 éves koromban,a buszmegálloban is jobb volt mint otthon,rémálmok migrén,pánikroham stb,azt hittem az a normális ami nálunk volt,h mindenért verés volt stb,de láttam h élnek mások.. 18 évesen pucér seggel intettem egy pápát. Érdekes első éjszaka pályaudvaron már nem volt rémálom.. 27 éve nem tudnak rólam,az unokáikrol se,jobb igy,sose vinném a gyerekeimet nyomoríto agresszív, alkoholisták közelébe.. :(
2018. febr. 2. 17:53
 7/16 A kérdező kommentje:

Azt, hogy elfeljetettem milyenek és mégis itthon maradtam velük. Konkrétan felszakadt a szám, úgy beverte apám stb.

Meg már volt ilyen 16 évesen is, akkor is ugyanaezt, csinálta, meg ordította, hogy álljak ki az útszélére "k... lni" ott tartsam el magam. Meg minden napos volt az ordibálás stb.

Pedig én voltam a lány, a szende, a jótanuló.

Most meg a történelem ismétli önmagát. Nagyvonalakban ennyi.

2018. febr. 2. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Szörnyű gyerekkorom volt, kiskamaszként elterveztem, hogy ha bele is döglök, érettségi után nem látnak többet. Sokat diákmunkáztam, tanultam (addig se voltam otthon) és bizony az érettségi bizonyítványomért már egy összecsomagolt nagy hátizsákkal mentem és sose néztem vissza. Azóta se, az is lehet, hogy már nem is élnek, de nem érdekel.

Kollégium, albérlet, diákhitel-diákmunka mellett? Nekem megérte a diákhitelt felvenni akkor, bár manapság jóval drágábbak az albik, nekem simán megérte pár évig minden szabad percemben tanulni/dolgozni, csak hogy soha többé ne kelljen látnom őket..

2018. febr. 2. 17:57
 9/16 anonim ***** válasza:
8%
"Azt, hogy elfeljetettem milyenek és mégis itthon maradtam velük." Na igen, hisz mi sem hihetőbb mint elfelejteni a veled élőket... Miközben velük élsz.
2018. febr. 2. 17:59
 10/16 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem itt az a gond, hogy ku.rvára unod magad, és te írtad ki egymás után a három "borzasztó szülők" típusú kérdést. Ne szórakozz, vannak akiknek tényleg pokoli nehéz élete van. De azok a legtöbbször hallgatnak, nem a neten trollkodnak.
2018. febr. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!