Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mikor rájöttetek, hogy a...

Ti mikor rájöttetek, hogy a szüleid ártanak neked és gonoszak. Ti lelépnétek?

Figyelt kérdés

Én elkövettem azt a hibát, hogy otthon maradtam egyetemen, még 4 év ebben. Ők erőltették, itt is elcsesztem az életem.

De szószerint a poklok-poklát éltem meg 16-17 évesen. És én marha elfelektettem, mit műveltek velem

2018. febr. 2. 17:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jézusom, én nem trollkodok, nem is írtam ide kérdést.

És ha calakinek nehéz élete van az én vagyok. De jelenth3ted a kérdést, nem fogják törölni.

2018. febr. 2. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező nem foglalkozz senkivel,vannak akik cukormázban élnek és emiatt azt hiszik mindenhol boldog gyerekszerető család van. Ezeknek mutathatod te látleteidet is,akkor meg mondjhák h megérdemelted biztos a szájba verést. Nálunk Anyám simán elnézte h apám ver mert igy ő nem kapott annyit. Tanárok meg.. hagyjuk..
2018. febr. 2. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát én Ku.rvára nem éltem cukormázban, ezért ugrok rá ha valaki a bántalmazott gyerek témával szórakozik. Elfelejtette milyenek... NEM lehet elfelejteni. Gyötör a nap minden percében. Ne kamuzz.
2018. febr. 2. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
19%

"otthon maradtam egyetemen, még 4 év ebben."

A "gonosz szüleid" tarthattak el továbbra is! Igaz?!!

2018. febr. 2. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
És ha eltarják,ami talán kötelesség,nem kötelező gyereket vállalni,aztán félre dobni ha lejár a pénz érte,szeretni nem is kell,vagy akkor már verni is lehet ha tovább tanulna.. Piás apám is amig az én kenyeremmel jött,mondta ő a munkanélküli piás,mert Anyám vitte haza a pénzt amit ő elivott,igaz Anyám félt tőle,mert őt is megrakta ha picit jobban adott magára mert akkor már k..rválkodni ment,,igy nem lépett még miattam se,sőt ha engem ütött addig őt békén hagyta,ezért nem tartom vele se 27 éve a kapcsolatot mert egy normális anya az kilép és megy az utcára a gyerekkel v anyaotthonba stb,ahogy én is csöveztem az elején,a többi mind kifogás.
2018. febr. 2. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Üdv sorstársak. Hát sajna én is otthon maradtam az egyetem alatt, én hlye. De aztán húztam...2000km-ig meg se álltam. Mondjuk én kibékültem velük.

Apám vert, nem is akárhogy...józanul...még ha részegen ütött volna, azt mondanám, hogy a pia tette. Engem egy műanyag slaggal vert...egy szál bugyira az nagyon tud fájni...a földön kellett másznom és azt mondanom, hogy csúszó-mászó féreg vagyok. Rákényszerített, hogy versenyszerűen fussak. Minden nap futottam vele, minimum 5km-t, de volt, hogy 15-öt futottunk...12 éves korom körül. Persze mérte az időt és ha nem futottam jó időt, akkor jött a verés...folytogatott, rugdosott az utcán, meg hasonlók. Nem kell mondanom, milyen idegeim voltak. 15 éves koromban eljutottam egy mélypontra és hajszál választott el attól, hogy ne lépjek ki a kamion elé. Az iskolában csúfoltak, megaláztak. A testvéreim uralkodtak rajtam. Mindig én voltam a kis gyenge, a béna, az életképtelen...érdekes, hogy ha most felnőtt fejjel magamra és a tesóimra gondolok, még én lettem a legkiegyensúlyozottabb lelkileg.

Mindezek ellenére, és azok ellenére is, amiken azóta keresztül mentem - volt még utána nehézség rendesen az életben, de ez egy másik történet -, normális felnőttnek érzem magam. Ezért hálás is vagyok az életnek, hogy mégiscsak normális lettem.

Ja, és egyébként megbocsájtottam, szívből. Azóta egész jó a kapcsolatom az apámmal, igaz, azon már nem tudok változtatni, hogy 2000km-re lakom tőle-mert nem akarok-, de rendszeresen beszélünk, ha otthon vagyunk, meglátogatom és jókat nevetünk a múlton, ami szép volt...mert nem mondom, hogy nem volt benne egy kis jó is. Azért bocsájtottam meg, mert megbánta, amit tett.

Próbálok arra törekedni, hogy csak a jó dolgokat vegyem át a neveléséből, és szeretetben, békességben neveljem fel az enyéimet.

Remélem egyszer mindnyájan megbékéltek a múltatokkal és megbocsájtotok a szüleiteknek, ők pedig megbánják, amit tettek, mert legtöbb esetben, még ha azt nehéz is elhinni, nem a rossz szándék vezérli őket.

2018. febr. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!