Ebből baj lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok kb olyan 5 hetes lehetek , de hetfore kaptam idopontot orvoshoz.

Ma sotetbarna folyasom volt de csak 1 csepp .

Felhivtam az orvost aztmondta c-vitamin es fekves..

szerintetek?

2021. nov. 12. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Ugyanez volt nálam is..elment,júniusban volt 4 év sikertelenség után,azóta semmi.

Menj be kórházba minél előbb!!!

Lásson orvos!! Én itt hibáztam cvitamin fekvés telefonos orvosi utasításra,sajnos nem mentem be a kórházba!

2021. nov. 12. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha csak egy csepp volt, nem feltétlen jelent bajt.
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha terhesen barmifele verzest (meg ha minimalisat is) tapasztalsz, az nem jo jel. Az orvosod nem tudom mieer ilyen konnyelmu, valoszinuleg persze nincs komoly baj, de egyes esetekben szukseg lehet progeszteronpotlasra ilyenkor. En elmennek az ugyeletre. Jobb felni, mint megijedni.
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Az esetek nagy részében nem a progeszteron felelős a vetélésekért. Gondolom azért ilyen "könnyelmű" az orvos, mert tudja, hogy ha úgy van, akkor a feje tetejére is állhat a kérdező, úgyis megszakad a terhesség. Egy csepp barna váladék meg azért még nem feltétlenül jelent rosszat. Ha gondolod kérdező, menj be az ügyeletre, mondd hogy volt pozitív teszted és barnázol. Rá tudnak nézni ultrahanggal, és még az is lehet, hogy írnak fel utrogestant, ha nem segít legalább nem árt alapon. A fekvésnél lehet, hogy többet ér, de őszintén szólva nem sok mindent tehetnek egy ekkora terhességnél. És te sem.
2021. nov. 12. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Mehet orvoshoz, de mivel ennyire korai terhesség, látni még semmit nem fognak, és progeszteront sem feltétlenül adnak, mert az sem csodaszer, csak 1 gondra megoldás.
2021. nov. 12. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
En nem mennek be a jelenlegi helyzetben az ugyeletre. Ha gond van, azon a progeszteron a tudomany mai allasa szerint nem segit, csak adjak a regebbi gyakorlat alapjan. 5 hetes terhesseget jo esellyel nem is latnak. En maganorvoshoz viszont elmennek, ha lesz meg verzes, foleg, ha kavezaccszeru, barna, mert az jelenthet mehes kivulit is, bar az 6-8 hetes kor kozott szokott verzest okozni tudtommal legkorabban.
2021. nov. 12. 15:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Maganhoz leghamarabb hetfo tudok.

Ma mar nem fogadnak.

Korhazba ha be megyek nem art ha most turkanak bennem,?

2021. nov. 12. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
De igen, arthat. Eleve minek turkalnak, mikor uh-val kellene megnezni. De ugyis fognak, ha bemesz. Viszont mivel ilyen fiatal terhessegrol van szo, nem tudni, fognak-e vele foglalkozni.
2021. nov. 12. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Első vetelesem után masodik babanal nekem is volt 2 csepp barnazasom, masnap repultem haza kuldoldrol, a biztonság kedveert ott bementem a, surgossegire, ott lattam, eloszor a kicsit🥰 igaz fizetnem kellett az ellatasert 10.000 forintot de nekem ennyit megert, nekem pl mehszaj polip, volt az barnaztatott.
2021. nov. 12. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Meg maradt a baba? hogy vagy?
2021. dec. 14. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!