Ebböl baj lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tehát hétfőn jelentkezett nálam égő viszkető érzés a hüvelynél. 9+3hetes terhes vagyok. Az orvos azt mondta kedden mikor felhívtam,hogy mégiscsak kéne egy vizsgálat,hogy az első trimeszterben nem írhat ra gyógyszert amit nem értek miért nem, meg mégiscsak van valami amit lehet használni ilyenkor.

Ma megyek magán dokihoz mert engem idegesit, fèlek hogy valami baja lesz a picinek, meg kelletlen is.

A kérdésem az lenne, hogy lehet baj belőle hogy hétfőn óta nincs kezelve? Már kedden hivtam a magán dokit de csak ma estére tudott vállalni. Nagyon félek. Köszönöm ha tudtok segiteni.

2021. jan. 16. 07:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat en mondtam az orvosnak hogy kellene egy vizsgálat es arra mondta hogy nem írhat ra semmit most még. Bocsanat a fogalmazasert.
2021. jan. 16. 07:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem klion-d-t írtak fel. Felfázásos tünetem volt, de nem az okozta. Viszont én hetekig voltam kezeletlenül, mert csak a kötelező vizsgálatokra járok és semmi baja nincs a picinek. Igaz ez a gyógykúp első trimeszterben nem adható kismamának.
2021. jan. 16. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!