Nők akik kamasz fiút neveltek,volt már ebböl nektek zavarba ejtő helyzet?
Figyelt kérdés
Mint gondolom tapasztaltáok a fiúk elég korán elkezdik és onnantól kezdve nem igen van megállás amikor ráéreznek.Ebből adódóan elöfordul akaratlanul is,hogy véletlenül szembesültök vele.Ha volt ilyen ,ti,hogy kezeltétek?2021. márc. 25. 14:09
1/8 anonim válasza:
nos, az unokaöcsém állandóan leste az anyukáját a fürdőszoba kulcslyukon át, bár akkor még nem volt kamasz, csak ovis, végül ezért került a kulcslyukba vatta
2/8 anonim válasza:
Hiába kérdezed meg állandóan, az itteni nők nem fognak erre őszintén válaszolni, még a gondolattal sem akarnak foglalkozni, mert betegesnek gondolják és ennyivel lerendezik ezt a témát. Fenti válaszoló meg full kamus, (többször beszéltem már vele, mindig másnak adta elő magát) itt csak "nőknek" adó ki pasik fognak egy kis fantázia storyt leírni neked max.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hiszem teljes mértékben igazad van
2021. márc. 25. 17:18
4/8 anonim válasza:
Fiam van, bár ilyen dolog még nem fordult elő, mert még csak kiskamaszkor elején jár. De bizony gondoltam már rá sokszor, hogy ha beérünk abba a korba ahol őt már a szex vagy az önkielégítés érdekelni fogja, én azt hogyan fogom kezelni.
A kérdésed az, ha szembesül vele az ember akkor hogyan reagál. Én csak feltételes módban tudok válaszolni: Biztos, nagyon de nagyon zavarba jönnék, és biztos egy ideig próbálnék úgy tenni mintha semmi nem történt volna. Aztán valahogy talán beszélgetést kezdeményeznék róla, de fogalmam sincs a gyerekem hogyan reagálna rá. Nem tudom, hogy a fiúk az anyjukkal szeretnének e erről beszélgetni, de valahogy kétlem :-)))
5/8 anonim válasza:
Húgom fia most nemrég múlt 12 éves. Kis legobajnok még. De mikor benn voltam a szobájában multkor amikor nem volt épp otthon, egy halom zsebkendőt találtam az ágya és a fal közé bedugdosva. Ezekből az egyik még elég friss volt. Szóval én is csak néztem, hogy manapság a fiúk milyen korán is érnek
6/8 anonim válasza:
Egyszer fordult elő, hogy rányitottam a fiamra, teljesen véletlen volt, annyira magyaráztam a telefonba hogy el is felejtettem kopogni. Azóta nagyon ügyelek hogy mindig kopogjak. Kicsit kellemetlen volt, de nem hoztam fel előtte.
7/8 anonim válasza:
Kn olyan 10-11 éves kora körül mondtam neki hogy papírzsepit használjon,mert ha összekent ágyneműt találok valahol, kitekerem a nyakát. Azt magától is föléri ésszel hogy mindez magánügy. Nem nyitottam rá még soha, nagyon diszkréten intézi ezeket az ügyeit. (Összekent ágyneműt se kellett mosnom miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!