A védőnő hányszor jön ki megnézni a környezetet?!
1 éve költözünk és váltottunk védőnőt. Eleinte a covid miatt nem tudott kijönni, de nemrég volt itt és megnézte milyen helyen élünk.
Most várom a 2. babánkat és megint csak ki akar jönni, hogy megnézze a környezetet.
Ennek mi értelme?
Most volt kint, teljesen rendben van nálunk minden, a felújítás is már régen befejeződött, szóval az sincs, hogy egy félkész házat látott...
ilyen rövid időn belül minek kell neki újra kijönnie?
Nem azért, mert most bármi titkolni vagy takargatni valónk lenne, de azért mégis..
Az első védőnőnk nekünk is egy angyal volt, nagyon szerettem, mindenben segített.
Ez a mostani sajnos úgy gondolom, hogy nagyon öreg, kb ott leragadt, amikor elkezdett dolgozni szerintem. Egyáltalán nem próbálja felvenni a lépést..
Nálam háromszor volt.
Egyszer amikor még terhes voltam majd amikor megszületett a baba és amikor féléves volt.
A harmadik alkalom csak azért volt mert hasonlóan szerette volna átalakítani a házát és kíváncsi volt a végeredményre.
Tetszett neki, lefotózta és csak a kötelező státuszokon találkoztunk utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!