A védőnő hányszor jön ki megnézni a környezetet?!
1 éve költözünk és váltottunk védőnőt. Eleinte a covid miatt nem tudott kijönni, de nemrég volt itt és megnézte milyen helyen élünk.
Most várom a 2. babánkat és megint csak ki akar jönni, hogy megnézze a környezetet.
Ennek mi értelme?
Most volt kint, teljesen rendben van nálunk minden, a felújítás is már régen befejeződött, szóval az sincs, hogy egy félkész házat látott...
ilyen rövid időn belül minek kell neki újra kijönnie?
Nem azért, mert most bármi titkolni vagy takargatni valónk lenne, de azért mégis..
Minket alaposan megszivatott a környezettanulmányával....
35. héten megkellett császározni, nyilván így előtte még nem volt kint nálunk. Szóltunk neki, hogy megszületett a kicsi, menjen ki, mert csak úgy fognak hazaengedni
Ez volt csüt. délután. Mondta, hogy másnap kimegy. Mondtuk neki, hogy lehetőleg délután menjen, ha megoldható mert délelőtt párom megy vásárolni a kicsinek pár ruhát, mert annyira kicsi volt, hogy beleesett az 50-56os rucikba. Meg hoznia kellett koraszülött pelust is. Meg még egy két dolgot. Azt mondta, jó megoldja. Aha... kiderült, hogy 11előtt ott ordibált befelé a házba, mikor előtte 1 nappal pofáztam el, hogy nem lesz otthon SENKI, ha nem tud délután menni, szóljon, osahívom anyósom. Nyilván hívni se hívott. Este hívta a kórházi védőnőt, hogy nem lett beengedve. Aztán nyilván jött a hétvége, így akkor nem ment ki. Már vasárnap itthon lehettünk volna... de végül hétfőn 3körül vonult ki hozzánk. Este 6volt mire hazaértünk a picivel...
1! Idézek, mert látom nem sikerült :
'Eleinte a covid miatt nem tudott kijönni, de NEMRÉG volt itt és megnézte milyen helyen élünk.'
1 éve költöztünk, nem akkor volt kint, de majdnem :)
A többieknek köszönöm! Csak nem értettem, hogy tényleg kb most volt kint és nézett szét, mert most tudott, akkor miért akar kb 2 hónapon belül újra kijönni. Számomra ez rejtély..
Persze, beengedem meg nem is bosszankodok feltétlen rajta, csak sajnos nagyon nem jövünk ki, olyan ez a védőnő, mint egy pióca, konkrétan havi 2x jártunk eddig hozzá, mint kiderült tök feleslegesen :(
1-es vagyok. Kicsit rébuszokban beszéltél, így csak feltételezni tudtam.
Fog még ennél többször is menni szülés után, ha a vírus helyzet engedi, ez van. Először nekem is ilyen védőnőm volt - nagyon nem tudsz mit csinálni.
Bő 2 éve estem teherbe, azóta már a negyedik (!) védőnőnk van de egyikse jött ki..
A mostani ígérte hogy talán még az idén jönne, mert van/lesz pár gyermek még az utcában. Hát majd meglátjuk..
Új baba, új bejárás. Ez a dolga. Persze jelen esetben eltekinthetne tőle és csak pipálhatna, de komolyan veszi a munkáját na. :)
Én egyébként nem értek egyet azzal, hogy feleslegesek a védőnők. A miénk nagyon kedves. Sosem zaklatott, de mindig felvette a telefont, ha kérdésem volt. A bejárásnál is tök jó tanácsokkal látott el, amikor hazaértünk a picivel, akkor meg aztán végképp csomó kérdésem volt. Nekem valahol megnyugtató volt, hogy valaki ránknéz néha azért hozzáértő szemekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!