Miért nem kellene fogadott orvos? Az miért jobb, hogy egy olyan orvos vezeti le a szülést, aki lehet akkor látja életében először azt a nőt? Miért nem jobb egy olyan orvos, akitől tudod, hogy mit vársz?
A fogadott dokival a biztonság illúzióját fizetted meg.
Amúgy a szülészetem facebook csoportjában, ugye vannak ajánlás kérések. Az egyik nődokit rendszeresen ajánlják jószívvel, én viszont 4 ismerősömtől tudom, hogy nagyon kontár orvos. 3-an is majdnem ott maradtak nála az asztalon, és mindegyik esetben fogadott orvos volt.
Miért nem jelenti senki a szülészeti erőszakot?
Miért várjuk, hogy lesz változás, ha meghagyjuk a gyakorinak és nincs következménye?
Én úgy gondolom, hogy magát a terhesgondozást jó, ha 1 doki viszi végig. Nekem kicsit problémás terhességem volt, ha minden alkalommal más doki vizsgált volna, mint a végén... Egyik ezt mondja, másik azt, egyik csaszározna, másik szerint nem gond ha magától indul... (Szabira ment a dokim)
Viszont szülésnél a doki jó esetben csak összavarr. Ha meg császár, ahhoz nem szükséges hogy lásson végig előtte, tudja a műtét folyamatát.
Az elsőt ügyeletben szültem a másodikat fogadott orvossal.
Igaz, hogy az elsőnél nem hagytam ott 200000-et plusz a terhesgondozás de az első valami borzasztó volt.
De lehet maga a kórház személyzete ilyen mérhetetlenül flegma bunkó.
Volt akit a bőrszine miatt bélyegeztek meg. Jól elröhögtek a szülésznők magukban amég szerencsétlen csaj ájuldozott már mert az olyanok mint ő az elsőt is kipottyantják.
A szülés még oké volt de a varrásnál az egyik kezében a tű a másikban a szendvicse volt az orvosnak.
Na ez tök steril.
Amikor megkérdeztem, hogy bocsi de ez mennyire oké? akkor azt a választ kaptam a szülésznőtől, hogy ha sokat nyafogok akkor úgy összestoppol a kedves doktor úr, hogy több szülésem nem lesz mert nem lesz hol kibújnia a gyereknek....
Hát ez már a jéghegy csúcsa volt.
Szépen jelentettem a betegjogi képviselőnél. Azért álljon meg a menet.
A másodikat másik kórházban fogadott orvossal szültem. Ég és a föld.
A szülésznők nagyon normálisak voltak. Az orvos is.
Odafigyeltek rendesen.
De ismétlem lehet kórházfüggő!!!
Nekem sajnos az ügyeletes szülés rossz élmény volt de nem mindenki van így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!