Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kellene fogadott...

Miért nem kellene fogadott orvos? Az miért jobb, hogy egy olyan orvos vezeti le a szülést, aki lehet akkor látja életében először azt a nőt? Miért nem jobb egy olyan orvos, akitől tudod, hogy mit vársz?

Figyelt kérdés
Tudom, mindjárt itt lesz 4-5 nő, aki leírja, hogy "ügyeletes orvosnál szültem és tökéletesen megfelelt", meg "fogadott orvosnál szültem, és majdnem meghaltunk".
2021. nov. 9. 19:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem meg leszarom, mi a doki motivációja. Legyen kedves és támogató és ha a pénzért teszi, akkor tegye azért. Nem a gyóntatópapja vagyok, hanem az ügyfele. Egy bizonyos viselkedést és hozzáállást várok el és nem azt, hogy szeressen, ez nem párkapcsolat. És igen, ha azt a 200 ezerért teszi, akkor azért. De beszéljenek velem tisztességesen, jöjjön be, ha kérem, legyen ott és döntsön a szaktudása és az én elvárásaim mentén harmóniában.
2021. nov. 9. 21:36
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ezért 200 ezerért se volt képes,mondjuk modolyogva fogtak le mikor kínomban ordítottam a vizsgálattól az tény...
2021. nov. 9. 21:52
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

A fogadott dokival a biztonság illúzióját fizetted meg.

Amúgy a szülészetem facebook csoportjában, ugye vannak ajánlás kérések. Az egyik nődokit rendszeresen ajánlják jószívvel, én viszont 4 ismerősömtől tudom, hogy nagyon kontár orvos. 3-an is majdnem ott maradtak nála az asztalon, és mindegyik esetben fogadott orvos volt.

2021. nov. 9. 21:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem jelenti senki a szülészeti erőszakot?

Miért várjuk, hogy lesz változás, ha meghagyjuk a gyakorinak és nincs következménye?

2021. nov. 9. 23:25
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ügyeletes dokinál,szülésznőnél szültem mind a 3 esetben legutolsó esetben egy mások által felkapott szülésznő volt az ügyeletes,az ügyeletes orvos is tök normális kedves volt.
2021. nov. 10. 07:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Erre mindig leírom, hogy unokanővérem 300e-t fizetett a magánnak, cserébe kapott egy kilyukasztott méhet, egy mentőautós utazást, egy grátisz operációt, öt egység vért, meg többször egyhetes gyerekmentes kórházi wellnesst... De kedves volt, az tény és minden hónapban megultrahangozta.
2021. nov. 10. 07:37
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
24es,én fel se fogtam mi törtent. Az első napokban mámoros voltam a kisbabámtól, és csak 2-3 hét utan esett le,hogy k.rvára nem igy kellett volna lennie.
2021. nov. 10. 08:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy magát a terhesgondozást jó, ha 1 doki viszi végig. Nekem kicsit problémás terhességem volt, ha minden alkalommal más doki vizsgált volna, mint a végén... Egyik ezt mondja, másik azt, egyik csaszározna, másik szerint nem gond ha magától indul... (Szabira ment a dokim)

Viszont szülésnél a doki jó esetben csak összavarr. Ha meg császár, ahhoz nem szükséges hogy lásson végig előtte, tudja a műtét folyamatát.

2021. nov. 10. 09:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt ügyeletben szültem a másodikat fogadott orvossal.

Igaz, hogy az elsőnél nem hagytam ott 200000-et plusz a terhesgondozás de az első valami borzasztó volt.

De lehet maga a kórház személyzete ilyen mérhetetlenül flegma bunkó.

Volt akit a bőrszine miatt bélyegeztek meg. Jól elröhögtek a szülésznők magukban amég szerencsétlen csaj ájuldozott már mert az olyanok mint ő az elsőt is kipottyantják.

A szülés még oké volt de a varrásnál az egyik kezében a tű a másikban a szendvicse volt az orvosnak.

Na ez tök steril.

Amikor megkérdeztem, hogy bocsi de ez mennyire oké? akkor azt a választ kaptam a szülésznőtől, hogy ha sokat nyafogok akkor úgy összestoppol a kedves doktor úr, hogy több szülésem nem lesz mert nem lesz hol kibújnia a gyereknek....

Hát ez már a jéghegy csúcsa volt.

Szépen jelentettem a betegjogi képviselőnél. Azért álljon meg a menet.

A másodikat másik kórházban fogadott orvossal szültem. Ég és a föld.

A szülésznők nagyon normálisak voltak. Az orvos is.

Odafigyeltek rendesen.

De ismétlem lehet kórházfüggő!!!

Nekem sajnos az ügyeletes szülés rossz élmény volt de nem mindenki van így ezzel.

2021. nov. 10. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!