Miért nem kellene fogadott orvos? Az miért jobb, hogy egy olyan orvos vezeti le a szülést, aki lehet akkor látja életében először azt a nőt? Miért nem jobb egy olyan orvos, akitől tudod, hogy mit vársz?
Komolyan nem ertem, hogy miert kellene, hogy az orvos mar 10 eves ismerje a terhest ahhoz, hogy le tudja vezetni a szulest.
1. Egy szules altalaban nem 2 perc, tehat boven van ido kikerdezni a terhest. Raadasul ha egy orvosnak van mondjuk 40 kismamaja, nem is elvarhato, hogy az osszes betegseget, mutetjet, allergiajat, az osszes leletet fejben tartsa.
2. Ha veletlenul olyan a szituacio, hogy tenyleg annyira akut, akkor meg kb 5 relevans kerdesre kell tudni a valaszt gyorsan es kesz.
De szivesen varok olyan peldakat, amivel meg tudod cafolni amit irtam.
Vicc, de nekem is sokkal jobb élmény volt az ügyeletessel, mint a fogadottal.
A fogadott páróra vajúdás után megcsászározott, mert szerinte nem haladunk. Úgy, hogy 4 órát voltam bent, nagyon hamar bementünk, éreztem, hogy lassacskán, de erősödnek a dolgok, oxit, semmit nem kaptam, egyszercsak császár, mert nem halad a szülés.... másnap tudtam meg, hogy hajnalban indult a gépe Maldívra, valszeg csak gyorsan leakart tudni, hogy mehessen haza készülődni, 200ezer +a vizsgálati díjakért. A lóvéról nem akart lecsúszni, ezért gyorsan kikapta belőlem a gyereket.
Másodiknál ezért nem fogadtam fel senkit és egy laza viccelődős, türelmes dokit fogtam ki, háborítatlan szüléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!