Megmaradt terhesvitamint árulhatok a neten?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés lesz de megmaradt femibion és magnerot vitamint árulhatom a neten?
Elméletem szerint vényköteles gyógyszeteket nem lehet és ugye ezek nem is gyógyszerek hanem vitamin és nem is vényköteles egyik sem. Szóval szerintem igen, szerintetek?
2021. nov. 8. 16:04
1/9 anonim válasza:
Én már láttam nem vény köteles készítményeket adás-vételi csoportban. De inkább csere-bere csoportban vagy ingyen elvihetőben.
2/9 anonim válasza:
Persze, de nem hiszem hogy lesz aki megvegye.
3/9 anonim válasza:
Ami nem vényköteles azt igen. Vényköteles gyógyszert nem szabad.
4/9 anonim válasza:
Hát én nem vennék ilyesmit senkitől. Drogéria, gyógyszertár. Magánszemélytől nem biztonságos.
5/9 anonim válasza:
Biztosan nem vennék bontott vénynélkülit sem neten.
6/9 A kérdező kommentje:
Mind a kettőből néhány szem hiányzik csak azért gondoltam, hogy megpróbálnám eladni de így belegondolva lehet igazatok van és sokan gondolhatják hogy így nem biztonságos.
2021. nov. 8. 16:38
7/9 anonim válasza:
Kérdező nyugodtan szedheted szoptatás alatt is. Nem kell kidobni.
8/9 anonim válasza:
Inkàbb ingyen evihető csopirtba raknàm fel.
9/9 anonim válasza:
Add a védőnőnek, ők eljuttatják rászorulóknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!