Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha a 2 éves nem tudja jól...

Baj ha a 2 éves nem tudja jól használni a formabedobót?

Figyelt kérdés
Eddig nem is nagyon érdekelte. Most vette elő, de nem kereste mi hova való csak próbálta bedobni ahová épp eszébe jutott.
2021. nov. 1. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is megunja ,feltepi a tetejet es belevagja az egeszet. 22 honapos. Szerintem nem kell tudnia minden format mèg.
2021. nov. 1. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan jó helyre csak 1et dob de azt se mindig találja el elsőre. Nem is nézi milyen az ami a kezében van
2021. nov. 1. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nekem is. Mindig beprobalja egy szimpatikus lyukba😄
2021. nov. 1. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miénk is 2.5 évesen tudta csak rendeltetésszerűen, megfelelő helyre tenni.Egyik nap meg nem ment neki másik nap meg úgy tette bele őket mintha előtte is tudta volna.😁

Nincs elkésve

2021. nov. 1. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Az enyém 1 éves kora után nem sokkal mindent bedobta, pedig van 20 lyukú is, azt olyan másfél évesen tudta megcsinálni. Nem nagyon okos egyébként, már 4 éves múlt. De ő sokat gyakorolt a formabedoboval, lehet, hogy aki egyszer sem próbálta, annak nem megy 2 évesen se.
2021. nov. 1. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs. A gyerekek nem hasonlóan fejlődnek, es az érdeklődésük se egyforma. Ha nem igen jatszik vele/nem köti le ez van. A gyerekek gyakran csak feltépik az ilyen jatek tetejét es belenyomják. Biztos tudnál olyat is mondani, sőt valószinű többet is amiben meg ügyes. Mindig néz a masik oldalt is es majd ha elkezdi lekötni akkor majd megtanul vele jatszani.
2021. nov. 1. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ezt gyakorolni kell. Én a lányomnak korán adtam, így másfél évesen már bármilyen formát felismert, puzzlet is berak mindenhova stb. De nyilván gyakorolta sokat.
2021. nov. 1. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát én hiába tettem elé. Eddig még ennyire sem érdekelte. Mutogattam is neki pedig. Mondjuk a golyóvezető se nagyon köti le
2021. nov. 1. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az enyém már 3,5 éves elmúlt, de soha nem formabedobózott. Pedig van vagy 3 félek itthon. Konkrétan nem érdekli. Tavaly szeptemberben kezdte az ovit, óvónénik szerint minden teljesen rendben van vele. Játszik mással.
2021. nov. 2. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!