Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves nem ugrik páros lábbal?

2 éves nem ugrik páros lábbal?

Figyelt kérdés
Talán 2 alkalommal ha láttam tőle, tehát képes lenne rá. Viszont soha nem csinálja. Ha valahonnan leugrik akkor is egyik lábát előre teszi. Trambulinon toporog. A védőnő a státuszon nem mondott rá semmit. Egyébként minden mozgást idejekorán csinált. Szerintetek érdemes ezzel valamerre elindulni?
2021. okt. 17. 07:09
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Magadat kéne pszichológushoz elvinned.

Nem ugrik páros lábbal, pedig képes rá, de nagy tragédia!

2021. okt. 17. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
46 vágyok, én sem ugrok páros lábbal.
2021. okt. 17. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
A gyereknek van esze. Trambulinon 6 éven alulinak semmi keresnivalója, ha nem a traumatológián akartok kikötni.
2021. okt. 17. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem anno azt mondták, hogy nem baj ha a státusz kérdések között van amire nem a válasz.Nyilvan nem gond,mert különben szólt volna a védőnő.Szerintem 2 évesnél inkább a beszéd érdekes.
2021. okt. 17. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Ugrókötelezni szokott? Mert ha nem, akkor nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol szüksége lenne a páros lábbal ugrásra.
2021. okt. 17. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Mi a fenének kéne páros lábbal ugrálnia? Nem veréb! Az enyém 3,5 éves, de csak az ugróiskolán ugrál páros lábbal. Rajzolj neki egyet az udvaron és próbáljátok ki. Legalább jó szórakozás.
2021. okt. 17. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Az sem baj, ha egy 2 éves nem tud páros lábbal ugrani.
2021. okt. 17. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Státusz kérdés. Csak ezért érdekel. Kedves 3. Láttál már játszótéri trambulint? Gondolom nem.
2021. okt. 17. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Sziasztok!

Státuszkérdés azért érdekli a kérdezőt.

Nekem se tudott 2 évesen,3 éves kora után tudott csak.

De ő több dologban is elvolt maradva.

Ha csak ennyi van,ne aggódj.

2021. okt. 17. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Státuszkérdés, ami nem a gyerekek valós fejlettségét veszi alapul.

Régen a 3-4 éves kiscsoportos ovisoknál nézték először, hogy tudja-e.

Láttam már játszótéri trambulint, és?

Láttam már játszótéren olyan magas csúszdát is, amire függőleges mászófalon keresztül lehetett feljutni.

Nem minden játszótéri elem való a legkisebbeknek.

2021. okt. 17. 12:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!