Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lesz egyre több gyerek...

Miért lesz egyre több gyerek autista, down-os, adhd-s, szenzoros, stb. gyerek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 16:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezek teljesen más eredetű betegségek. Mindegyikről tanulmányok tízezrei szólnak.
2021. nov. 1. 16:05
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
30-40 éve még csak jó-rossz gyerek volt. Ma már neve van, tulajdonságai vannak, kezelési terv van rá, stb. Nagyon nem mindegy. Nem az a kérdés, hogy több van-e, csak nőtt a tudásunk ezen a téren. Szerintem.
2021. nov. 1. 16:06
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Egyre tolódik, hogy mikor szülnek.

És a neveletlen kölyköket is le adhdzák.

Sok szart eszünk, annak is lehet ehhez köze.

Régen nem voltak vizsgálatok letudták, hogy furcsa.

Én biztos diszgráfiás lehettem, a helyesírásom ko,a b, d betűt amíg nem írom le nem tudom hova áll a hasa, és sok, ilyen kis apróság.

2021. nov. 1. 16:07
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Mert már adnak diagnózist, kivizsgálják a gyereket, régen csak közölték, hogy egy idióta aztán mehetett Isten hírével kisegítő iskolába vagy magántanulónak mert nem tudták kezelni a magatartását egy rendes iskolában. Nyilván a Down az egy külön kategória, azt mindig is diagnosztizálták hiszen elég egyértelmű fizikai jelei is vannak amit az is lát aki nem akar ezzel foglalkozni, a többi ugye nem látszik kívülről.
2021. nov. 1. 16:08
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

A fiam ADHD-ja kapcsán derült fény arra, hogy nekem is figyelemzavarom van.

Annak idején semmi mást nem mondtak a szüleimnek, mcsak hogy állandóan "álmodozom". Aztán nem tudtam, miért kell 5x annyit melóznom, hoyg ugyanoda lyukadjak ki, mint mások, töredéke energiabefektetéssel. Ma van neve, régen nem volt.

2021. nov. 1. 16:09
 6/16 anonim válasza:
30%
Hát meg ugye az apuka életkora is közrejátszik.
2021. nov. 1. 16:22
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

Sok oka van

Régen is volt persze de nem ennyi.

A nők később szülnek, mérgezőbb a levegő, rengeteg a tartósított, rossz minusegu áru a boltokban. Egyre több a beteg felnőtt, akik beteg gyereket szülnek. Hatalmas inger eri őket már kis korban is, megy a tv, tablet telefon az alig pár hónapos csecsemőnek, több az elektromosság mint régen. A mai idősek azért élnek sokáig, a mai 20-30 évesek oroljenek ha a 60-at megelik. Mozgás hiány, szegényes táplálkozás, idohiany... Szerintem ezért.

2021. nov. 1. 16:22
 8/16 anonim ***** válasza:
64%

Ezek eltérő betegségek. Amúgy régen egyszerűen nem voltak tisztában ennyire a betegségekkel. Pl csak mert hosszú éveken át nem tudták, hogy mi a skizofréni nem azt jelenti, hogy nem is voltak betegek.

Ha érdekel a téma olvass tanulmányokat(előny,ha tudsz angolul). Amerikában például az egyik ott használt kenyér adalékanyagot összefüggésbe hozták az autizmussal.

2021. nov. 1. 16:27
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Sokkal több káros környezeti hatás éri a szülőket meg összeadódik sok minden pl mérgek műtrágyák egyebek hatása plusz a terhes vitaminok miatt meg van gátolva a természetes szelekció.
2021. nov. 1. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Genetika, plusz a szervezetünket érő össz méreganyag, ami felszívódik a testünkből, a veráramba, majd onnan az agyba és az idegrendszerbe jutva.
2021. nov. 1. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!