Akik fiatalon lettek/lesznek anyák nem féltek mi lesz idős korotokban?
Figyelt kérdés
Itt a 20-25 év körüliekre gondolok. Mire kirepülnek a gyerekek még csak 45-50 éves kort ütik. Utána jobb esetben a párotokkal maradtok de akinek az sincs nem lesz depressziós és mindig azt várja majd mikor jönnek az unokák stb? Remélem értitek mire gondolok2021. okt. 29. 19:18
1/19 anonim válasza:
Nem, nem ertjuk, csakis a sajat buta es foleg korlatolt gondolataidat vetited ki mindenki masra.
2/19 anonim válasza:
Mitől féljek? 44 vagyok, 24 a lányom, férjem 49. Életünk legjobb döntése volt akkor gyereket vállalni. Látom a korombelieket kicsi, iskolás gyerekkel, nulla türelemmel. Mi ha elfáradunk a munkában, mert nem vagyunk már 20 évesek (én szellemit, férjem fizikait végez), akkor nyugiban leülünk itthon munka után, nem házit írunk meg szülőire futunk. Sokkal egyszerűbb elugrani egy pihenős hétvégére valahova, mint gyerekkel. Nyilván nem vagyok öreg és kinyuvadt 44 évesen, de azért nem vagyok 20... illetve a szüleink már 70 környékiek, felettiek, legalább van időnk és energiánk arra, hogy látogassuk őket, segítsünk nekik.
3/19 anonim válasza:
48 évesek vagyunk a legjobb barátnőmmel. Az ő lánya már végzett ügyvéd, dolgozott is pár évet, és most született unokájuk.
Az én lányom meg csak 14 éves.
Szerintem mind a kettőben van jó és rossz is. Nem lehet általánositani.
Értem mire gondolsz, de szerintem inkább arra, hogy felnő a gyerek elmegy, és otthon marad egy pár, akik már reges rég egymásra untak... Hát igen.
4/19 anonim válasza:
És akinek 60-65 évesen repülnek ki a gyerekek és ott lesz pár nélkül?
Kortól független, hogy ki hogyan fog élni idős korában. Ismerek aktív, vidám 60+ és ismerek depis 30+ is.
5/19 anonim válasza:
Hát... vannak olyan emberek, akik szeretik a munkájukat, hivatásukat - és ha felnőttek a gyerekek, annak több időt tudnak szentelni. Találkoztál már ilyen emberekkel?
6/19 anonim válasza:
Erdekes ettol altalaban azok felnek szerintem akik keson vallalnak gyereket koztuk en is. 33 voltam mikor szultem. Szerintem aki fiatalon szul eppen emiatt nem kell aggodnia pl az unokakat is jo esellyel ismerni fogja illetve szabadabb lesz.
7/19 anonim válasza:
Nem értem a logikádat. Ha fiatalon kirepülnek a gyerekek, akkor van idő, kedv és egészség végre a munkának, a hobbiknak élni. Ha az ember eleve öregen, nyavalyásan marad magára, úgy könnyebb megzuhanni.
9/19 anonim válasza:
42 vagyok, a nagyok 24 és 22 évesek és még velünk laknak. Az unalmunkat meg elűzi a 2.5 éves duracell nyuszink😁
10/19 anonim válasza:
Én picit idősebb voltam, mikor született az első gyerekünk, 27 éves, a férjem 25. Mi valójában pont előnynek érezzük, hogy mire 50 évesek leszünk, 2 felnőtt gyerekünk lesz. Még mi se leszünk öregek, lesz energiánk élni egy kicsit magunknak, egymásnak, nem akkor kell kamaszokkal kínlódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!