Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta lehet tudni a születendő...

Molnarmarcell21 kérdése:

Mióta lehet tudni a születendő nemét?

Figyelt kérdés
Hogy ne legyen félreértés: Nem a hónapot kérdezem, hanem hogy mikortól tudták az orvosok megállapítani, hogy fiú vagy lány fog születni? Melyik volt az utolsó nemzedék, akiknek csak szülés után derült ki, hogy fiuk vagy lányuk lett?
2021. okt. 27. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom az ultrahangos gépek megjelenésével egyidőben kb.
2021. okt. 27. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
1960-as évek.
2021. okt. 27. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Itthon a 80-as évek óta a terhesgondozás része. 85-ben születtem, engem már csekkoltak uh-n, igaz csak egyszer.
2021. okt. 27. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 91-ben születtem és nem tudták a szüleim mi leszek. Szerintem attól is függ melyik kórházban milyen ultrahang volt. Pedig amúgy megyeszekhelyen lakunk.
2021. okt. 27. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
82es vagyok. Anyukámnak megmondták, hogy lány leszek.
2021. okt. 27. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyukám '78-ban született, nagymamámnak megmondták, hogy lány lesz (Nyíregyháza).
2021. okt. 27. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A 80-as években születtem, akkor már UH-n megpróbálták megtippelni, vagy bejött, vagy nem. Az én szüleim nem kérdezték meg, de anyum egy barátnőjének mindkét terhességére lányt mondtak, és mindkettő fiú lett. Ha jól emlékszem, 1983-ban és 1985-ben születtek a fiúk.
2021. okt. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!