Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 napot dolgozni pici gyerek...

6 napot dolgozni pici gyerek mellett, szerintetek bevallaljam? Többi lent

Figyelt kérdés

Külföldön elünk, van egy 2 eves gyermekem. Eddig munkanelküli mellett dolgoztam arufeltöltökent szombatonkent egy boltban. Nem almaim munkaja, de kellett a penz. Van 2 diplomam es most csoda modjara, ennek megfelelö allast kaptam. H-P felallasban fogok dolgozni egy nagyon jo helyen, a picinek is el van intezve a bölcsi. Ebed utan hozom haza. Na most a ferjem es a csaladja szerint tartsam meg a szombati arufeltöltö munkat is, mert "jo peeenz". Persze jo kiegeszites lenne a fizetes mellett, de arra nem gondol senki h a gyerekkel alig lennek, plusz a hazimunkaz ki csinalna. Anyosom soha nem segitett, de velemenynyilvanitasban mindig az elsö. A ferjem nem tanult, a csaladja sem. Ezzel nincs is gond, mindegy hogyan keresi az ember a penzt, amig becsületes dolgozik valaki, az elött emelem kalapom. Viszont picit ugy erzem, hogy lehuznak. folyton ezeket a kisegitö munkakat sulykoltak belem, volt h idösek otthonaba jelentkeztem takaritonönek. Mert a diploma hülyeseg, penzt kell keresni. Na de ez most mellekes. Vegre lesz egy jo allasom, a penz is eleg, persze a szombato plusz jol jönne de megeri-e?

Mit gondoltok?

2021. okt. 24. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy vállalná a házimunka felét. Vele kellene megbeszélni. Engem az sem zavar, ha a kérdező egyáltalán nem dolgozik. A férj családjának meg semmi köze hozzá.
2021. okt. 24. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem tartanám meg az áru feltöltő állást. Koncentrálj a szakmád szerinti állásra. Ha jól sejtem 5 éves kora körül úgyis kezdődik a suli a gyermekednek, akkor úgyis teljes állást vallalsz. Sokkal jobban jársz ha arra fókuszálsz,hogy bedolgozd magad az új helyre és ott tudj majd teljes munkaidőben dolgozni.( Vagy annyira felszívni magad szakmailag, hogy tudj váltani gond nélkül) Mi direkt úgy kezdtünk próbálkozni a babával,hogy már bedolgoztam magam,így nem is akadekoskodtak, amikor részmunkaidőben mentem vissza és majd ha megy suliba a lányom visszatérhetek a teljes munkaidőhöz.

Nem mellesleg, így legalább szombatonként is együtt tudtok majd lenni hárman, programozni, szerintem ez is fontos szempont, amennyiben az anyagiak engedik,hogy kimaradjon az extra jövedelem.

2021. okt. 25. 00:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha soknak érzed, akkor ne válald. Próbáld megbeszélni a családdal, hogy neked mi a jó valamint ,hogy szeretnél a gyerekkel lenni. Szerintem a te érzéseid is ugyan olyan fontosak. Valamint a férjed is ugyan úgy segíthet a házimunkában mivel ez NEM CSAK a te dolgod ő is dolgozik és te is. Visszatérve az eredeti kérdésre ,ha én a te helyedben lennék nem válalnám,de nem ismerem a pontos anyagi dolgaitokat stb. Próbáld megbeszélni,mert az irásodbóo az jön le, hogy ez te nem akarod szóval szerintem egyértelmű mi legyen.

Szép napot!:)

2021. okt. 26. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!