Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az alkohol fogyasztás mennyire...

Az alkohol fogyasztás mennyire befolyásolja a teherbeesést? Főleg tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Figyelt kérdés
Már lassan több, mint 1 éve probálkozunk a babával eredménytelenül, eddig még csak én voltam a nőgyógyászomnál, aki írt fel gyógyszert a hormonháztartásom helyreállítására. Viszont én attól félek itt más próbléma lesz és nem tudom mi lenne a megoldás. A férjem nagyjából 10 éve masszívan iszik és dohányzik, bár a baba miatt jelentősen visszavett ebből. Illetve régebben heti 1-2 alkalommal én is fogyasztottam alkoholt (most már jóval ritkábban) és dohányzom. Láthatóan rengeteg fiatal iszik/bulizik/cigizik mégis lehet simán gyerekük, akkor hol az igazság? Mennyire befolyásolják ezek és mennyire csak rémiszgetés? Visszafordítható, ha esetleg köze lehet hozzá? Szerintetek, ha a párom is elmegy kivizsgáltatni magát és őszintén elmondja ezeket az orvosnak tudnak segíteni? A nőgyógyász szerint mivel még fiatalok vagyunk (25,29) 1,5-2 év után kell komolyabban kivizsgáltatni magunkat, de úgy érzem nálunk idokolt előbb is.
2021. okt. 23. 11:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
38%
Lassaj felzabálják a bolygót a szüjjémánok, szóval, ne, ne szüljön mindenki!!
2021. okt. 24. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!