Az alkohol fogyasztás mennyire befolyásolja a teherbeesést? Főleg tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Egy nő petesejtjei annyi idősek, mint maga a nő. Minden egyes elszívott cigaretta vagy pohár alkohol megérződik.
Van olyan kolleganőm, aki 20on évesen elpiàlta az éveit és már nem is lehet gyereke 35 évesen.
Csak azt nem tudom, miért kell mindig védeni és pátyolgatni a piásokat. Mintha nem létezne több ember a Földön, csak az az egy.
Én elválnék és addig nem is mennék bele új kapcsolatba, amíg rendbe nem tettem a lelkem és meg nem találtam az okot, amiért ilyen emberhez ragaszkodtam.
Persze, hogy kihat rá. Mind az alkohol, mind a dohányzás, valamint a stressz is, mert nyilván a férjed valami miatt iszik meg dohányzik, amit oldania kell.
Andrológus és/vagy urológus rendelésre érdemes lenne a párodnak elmennie, ahol elvégeznének egy részletes, mindenre kiterjedő kivizsgálást, ami feltárná, hogy a káros szokások mellett van-e valamilyen más, biológiai jellegű akadály is az önromboló életmódja mellett, amiért nem tud téged teherbe ejteni. Ez mellett, vagy ez után pedig egy addiktológust is. A piára és a cigire baromi sok pénz kimegy havi szinten, csak elképzelni tudom a helyzeteteket.
Muszáj lesz neki változtatnia, ha valamit szeretne elérni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!