Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés óta megbolondultam?

Szülés óta megbolondultam?

Figyelt kérdés
3 éves gyerekem van, mióta megvan egyre erősödő halálfélelmem van, állandóan azon jár az eszem, hogy meg fogunk halni egyszer mind, és nem akarok, néha ha eszembe jut fizikai rosszullét jön rám. Kifejezettem szülés utáni depresszióm nem volt. Mit tegyek? Ezen csak orvos segíthet?
2021. okt. 22. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez valahol tok normalis, a fejlodesunk resze, hogy elobb-utobb el kell gondolkodnunk rajta, hogy meghalhatunk. Lehet h ugye nagyon szereted a kislanyod es miatta jott elo ez az erzes, hiszen a szuloje akarsz lenni, te felelsz erte, toled fugg, fel akarod ot nevelni es felsz hogy mi lesz vele,ha te nem leszel.

Ez tok normalis.

Ha gondolod, keress fel egy pszichologust, par alkalom alatt mar tok sokat tud segiteni

2021. okt. 22. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Pánikbeteg lehetsz? Ezt kérdezem, ennyiből nem lehet megállapítani, de talán jó irány ezen elindulni neked.
2021. okt. 22. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

"Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájön hogy csak egy van"

Szerintem mindenkinek van ilyen korszak az életében, neked ez most jött el.

2021. okt. 23. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem minden nap eszembe jut. Kifejezetten szülés utáni depresszióm nem volt, viszont terhesség előtt nagyon sokszor voltak depressziós szakaszaim, illetve megrögzött szorongó vagyok...
2021. okt. 23. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is pár hete jött elő ez az érzés. 3 és 1 éves gyerekeim vannak. Konkrétan attól lovalltam bele magam a halálfélelembe, hogy nemcsak a gyerekeim, de az unokáim esküvőjét is szeretném látni. Aktív nagyszülő, akár dédszülő szeretnék lenni. Ahogy ezeken gondolkodtam, megijedtem, hogy ezeket a vágyaimat nem szövögethetem a végtelenségig...

Aztán pár nap után lecsengett. Próbálok ezekre a rémisztő dolgokra gondolni, amikor kiszaladnék a világból és inkább erőt veszek magamon, mert bizony az élet a végessége miatt értékes.

2021. okt. 23. 00:33
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Az hogy én halandó vagyok azzal mindig is tisztában voltam, sajnos korán meghaltak a szüleim 14 éves voltam mikor már nem voltak. Nekem az a félelmem, hogy a gyereknek lesz valami baja, mikorblátom, hogy valami nem stimmel nála arra képes vagyok rá pánikolni, akkor nyukszom meg mikor már tudom hogy mi a baja,de amíg csak fáj a hasa reteggek, demikor már hány akkor minden ok,tudom hogy csak bölcsis vírus nem valami végzetes🙈
2021. okt. 23. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!