Szülés óta megbolondultam?
Szerintem ez valahol tok normalis, a fejlodesunk resze, hogy elobb-utobb el kell gondolkodnunk rajta, hogy meghalhatunk. Lehet h ugye nagyon szereted a kislanyod es miatta jott elo ez az erzes, hiszen a szuloje akarsz lenni, te felelsz erte, toled fugg, fel akarod ot nevelni es felsz hogy mi lesz vele,ha te nem leszel.
Ez tok normalis.
Ha gondolod, keress fel egy pszichologust, par alkalom alatt mar tok sokat tud segiteni
"Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájön hogy csak egy van"
Szerintem mindenkinek van ilyen korszak az életében, neked ez most jött el.
Nekem is pár hete jött elő ez az érzés. 3 és 1 éves gyerekeim vannak. Konkrétan attól lovalltam bele magam a halálfélelembe, hogy nemcsak a gyerekeim, de az unokáim esküvőjét is szeretném látni. Aktív nagyszülő, akár dédszülő szeretnék lenni. Ahogy ezeken gondolkodtam, megijedtem, hogy ezeket a vágyaimat nem szövögethetem a végtelenségig...
Aztán pár nap után lecsengett. Próbálok ezekre a rémisztő dolgokra gondolni, amikor kiszaladnék a világból és inkább erőt veszek magamon, mert bizony az élet a végessége miatt értékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!