Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a következő (...

Mi a véleményed a következő ( fiú ) névről: Flórián?

Figyelt kérdés

Én még gyerek vagyok, de sokat gondolkoztam rajta, hogy majd mi lesz a neve a gyerekemnek, ha felnövök ?

Nekem nagyon tetszik ez a név ( hogy Flórián ), és kíváncsi lennék, hogy másnak mi a véleménye erről a névről? ( És Te adnád ezt a nevet a gyerekednek ? )

Köszönöm a választ!

2010. szept. 2. 16:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ! ( Maradt a kedvenc nevem a Flóri:)
2010. szept. 2. 19:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz név, de mégis olyan lányos, szerintem. Flóri...

De inkább, mint a most agyonajnározott, egyébként nem feltétlenül "csúnya" nevek: Bence, Máté, Gergő, Bálint, Ádám, Zsombor, Milán, Levente. Lányok közül: Hanna, Anna, Boglárka, Jázmin, Nóra, Boglárka, Zsófia. Belőlük sok lesz 15-20 év múlva.

Az én kisfiam Péter, az is gyakori név, de egyetlenegy Peti babát sem ismerek a miénken kívül, csak az előbb említetteket. A Pétert is a férjem választotta, mert nekem egyik sem tetszett, de ez olyan szép, klasszikus férfinév szerintem. Esetleg még az Ármin tetszik.

Lánynevek közül az Alexandra és a Veronika tetszik, de pl. 6-7 évig a Tamara volt a kedvencem.

(Én is kiskorom óta agyalok a keresztneveken :DD

Lehet, hogy a te "ízlésed " is fog még változni, nem tudhatod. eg sok múlik a férj nevén is, hogy illik-e hozzá.

2010. szept. 2. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aranyos, hogy gondolkodsz rajta! A keresztanyám gyerekkorában odáig volt az Aida névért, így az unokanővérem az lett!

Amúgy a Flórián névnap az én névnapomon van!:)

Szerintem is szép név!

2010. szept. 2. 23:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat ! ( Akkor Kedves Utolsó, Te Mónika vagy, ugye ? )
2010. szept. 3. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik.
2010. szept. 4. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

Úgy hangzik mint egy mosópor neve.

"Használjon Ön is Flóriánt":D "Kiváló folttisztító hatással":D

Bocsánat :D

Szerintem nem szép. Nem is adnám.

Két kisfiam van,egyikre sem illene :)

2010. szept. 4. 10:07
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
lányos/buz!s
2010. szept. 4. 12:39
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Az en hugom 12,5 eves es mar O is tudja mi lesz a gyerekei neve. Ha lany Nina ha fiu..az nem jut eszembe :):) :)

Szerintem jo nev a Florian de az unokatesom Florentin es ez jobban tetszik :)

Az en kisfiamat Eriknek hivjak es latom ez a nev is szerepel a kedvenceid kozott:)

Ha megint fiam lesz az Alex Benedek nevet kapja majd.

De tetszik meg: Akos,Adrian,Zalan,Mark,Manuel,Ruben.

Ha lanyom lesz a Bitia Viktoria nevet kapja.(Bitia elso "i" hosszu csak ekezet nelkuli a gepem.)

Tetszik meg: Dalma,Blanka,Bonita,Izabella,Ticia,Viola,Debora,Lidia,Kendra,Melania,Emma.

Ha lenne meg 3 lanyom a Bonita,Bitia es Blanka neveket kapnak.

Erdekes nekem ennyi idosen mint te az Aniko nev tetszett de valamiert mar nem tetszik.Illetve tetszik de nem adnam a lanyomnak.Nekem az "a" vegzodesu nevek tetszenek:)

Minden jot neked!:)

14 honapos kisfiu anyucija

2010. szept. 4. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Jah es lany nevekbe a Flora is tetszik:)

Elozo voltam :)

2010. szept. 4. 18:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszú és tartalmas válaszodat, lehet, hogy az én "ízlésem" is megváltozik addigra ( 20-25 év múlva ) , amire gyerekem lesz :)
2010. szept. 4. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!