Mi a véleményed a következő ( fiú ) névről: Flórián?
Én még gyerek vagyok, de sokat gondolkoztam rajta, hogy majd mi lesz a neve a gyerekemnek, ha felnövök ?
Nekem nagyon tetszik ez a név ( hogy Flórián ), és kíváncsi lennék, hogy másnak mi a véleménye erről a névről? ( És Te adnád ezt a nevet a gyerekednek ? )
Köszönöm a választ!
Nem rossz név, de mégis olyan lányos, szerintem. Flóri...
De inkább, mint a most agyonajnározott, egyébként nem feltétlenül "csúnya" nevek: Bence, Máté, Gergő, Bálint, Ádám, Zsombor, Milán, Levente. Lányok közül: Hanna, Anna, Boglárka, Jázmin, Nóra, Boglárka, Zsófia. Belőlük sok lesz 15-20 év múlva.
Az én kisfiam Péter, az is gyakori név, de egyetlenegy Peti babát sem ismerek a miénken kívül, csak az előbb említetteket. A Pétert is a férjem választotta, mert nekem egyik sem tetszett, de ez olyan szép, klasszikus férfinév szerintem. Esetleg még az Ármin tetszik.
Lánynevek közül az Alexandra és a Veronika tetszik, de pl. 6-7 évig a Tamara volt a kedvencem.
(Én is kiskorom óta agyalok a keresztneveken :DD
Lehet, hogy a te "ízlésed " is fog még változni, nem tudhatod. eg sok múlik a férj nevén is, hogy illik-e hozzá.
Szerintem aranyos, hogy gondolkodsz rajta! A keresztanyám gyerekkorában odáig volt az Aida névért, így az unokanővérem az lett!
Amúgy a Flórián névnap az én névnapomon van!:)
Szerintem is szép név!
Úgy hangzik mint egy mosópor neve.
"Használjon Ön is Flóriánt":D "Kiváló folttisztító hatással":D
Bocsánat :D
Szerintem nem szép. Nem is adnám.
Két kisfiam van,egyikre sem illene :)
Szia!
Az en hugom 12,5 eves es mar O is tudja mi lesz a gyerekei neve. Ha lany Nina ha fiu..az nem jut eszembe :):) :)
Szerintem jo nev a Florian de az unokatesom Florentin es ez jobban tetszik :)
Az en kisfiamat Eriknek hivjak es latom ez a nev is szerepel a kedvenceid kozott:)
Ha megint fiam lesz az Alex Benedek nevet kapja majd.
De tetszik meg: Akos,Adrian,Zalan,Mark,Manuel,Ruben.
Ha lanyom lesz a Bitia Viktoria nevet kapja.(Bitia elso "i" hosszu csak ekezet nelkuli a gepem.)
Tetszik meg: Dalma,Blanka,Bonita,Izabella,Ticia,Viola,Debora,Lidia,Kendra,Melania,Emma.
Ha lenne meg 3 lanyom a Bonita,Bitia es Blanka neveket kapnak.
Erdekes nekem ennyi idosen mint te az Aniko nev tetszett de valamiert mar nem tetszik.Illetve tetszik de nem adnam a lanyomnak.Nekem az "a" vegzodesu nevek tetszenek:)
Minden jot neked!:)
14 honapos kisfiu anyucija
Jah es lany nevekbe a Flora is tetszik:)
Elozo voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!