Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a következő (...

Mi a véleményed a következő ( fiú ) névről: Flórián?

Figyelt kérdés

Én még gyerek vagyok, de sokat gondolkoztam rajta, hogy majd mi lesz a neve a gyerekemnek, ha felnövök ?

Nekem nagyon tetszik ez a név ( hogy Flórián ), és kíváncsi lennék, hogy másnak mi a véleménye erről a névről? ( És Te adnád ezt a nevet a gyerekednek ? )

Köszönöm a választ!

2010. szept. 2. 16:47
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
És kíváncsi lennék, hogy mire nekem gyerekem lesz ( úgy 15-20 év múlva ) akkor majd mi lesz a neve a gyerekeknek ( általában ) ?
2010. szept. 2. 16:49
 2/22 A kérdező kommentje:
Senki nem akar válaszolni? :-(
2010. szept. 2. 17:17
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Szia!Én válaszolok!Nekem tetszik ez a név,de ha fiam lenne nem adnám neki,ne kérdezd,hogy miért.De ha vkit így hívnak,az tetszik.
2010. szept. 2. 17:32
 4/22 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem tetszik."Flórián-üzletközpont Óbudán.":))) Az én korosztályom emlékszik még erre.:)

39/N

2010. szept. 2. 17:35
 5/22 A kérdező kommentje:

Még leírom, hogy melyik nevek tetszenek.

fiúnevek:

Márk, Ádám, Ákos, Alex, Balázs, Bálint, Bence, Dávid, Erik, Gergely, Marcell, Martin, Márton, Máté, Mátyás, Viktor, Artúr, Csongor, Koppány, Lehel, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Manó, Móric, Pongrác, Rudolf, Simon, Vilmos, Zénó, Levente, Olivér, de a kedvencem a FLÓRIÁN.

lánynevek:

Anna, Gréta, Kinga, Kitti, Lili, Luca, Nóra, Réka, Rita, Adél, Aliz, Bella, Berta, Blanka, Csepke, Dézi, Eliz, Emma, Gertrúd, Hanga, Hanka, Hanna, Hedvig, Janka, Jázmin, Kincső, Klára, Léna, Lola, Lotti, Matild, Panna, Róza, Rozi, Tekla, Vanda, Zselyke, Beatrix, Bernadett, Dorottya, Emese, Abigél, Ajnácska, Eliza, Eperke, Fürtike, Henriett, Johanna, Júlia, Kamilla, Kimberli ( bár ezt csak Amerikában, Kimberly-ként adnám ), Tamara, Veronika, Viktória, Liliána, Odília, Rozália.

Persze van(nak) olyan(ok), amit nem adnék, de nagyon aranyosan hangzik. ( Csepke, Dézi, Eperke, Fürtike, Kimberli )

2010. szept. 2. 17:40
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

Nekem tetszene, de elég balszerencsés történet jut eszembe egy ilyen nevű fiúról. (féltékenységből lelőtt egy lányt)

Ezért nem adnám.

2010. szept. 2. 17:40
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat ! Az egyik rokonom pedig azt mondja, hogy: Flórián, kutyasz*rban Óbudán.

( Csak azt nem tudom, hogy miért gondolkozok 13 évesen ilyeneken ? Biztos azért, mert unatkozom.:)

:P

2010. szept. 2. 17:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves 17:40-es válaszoló ! Ez tényleg nagyon balszerencsés dolog, én még nem hallottam róla...:´( Nagyon sajnálom.
2010. szept. 2. 17:43
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
én bizony adnám a gyermekemnek, de a párom hallani sem akar róla. És nálunk elég ciki is a helyzet, mert elterjedt román név is (romániában lakunk), és tuti nem tudnák a románok kiejteni, mert ők rövid ó-val és hangsúlyos á-val ejtik.
2010. szept. 2. 18:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem kisfia Flórián. Nagyon illik rá ez a név. Nekem tetszik. Rajta kívül pedig egyet se ismerek. Egyébként egy roppant okos gyerek. Most kezdte az iskolát, de oda már úgy ment, hogy ír, olvas, számol. Szóval semmi kifogásom ellene.
2010. szept. 2. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!