Mi a véleményed a következő ( fiú ) névről: Flórián?
Én még gyerek vagyok, de sokat gondolkoztam rajta, hogy majd mi lesz a neve a gyerekemnek, ha felnövök ?
Nekem nagyon tetszik ez a név ( hogy Flórián ), és kíváncsi lennék, hogy másnak mi a véleménye erről a névről? ( És Te adnád ezt a nevet a gyerekednek ? )
Köszönöm a választ!
Nekem nem tetszik."Flórián-üzletközpont Óbudán.":))) Az én korosztályom emlékszik még erre.:)
39/N
Még leírom, hogy melyik nevek tetszenek.
fiúnevek:
Márk, Ádám, Ákos, Alex, Balázs, Bálint, Bence, Dávid, Erik, Gergely, Marcell, Martin, Márton, Máté, Mátyás, Viktor, Artúr, Csongor, Koppány, Lehel, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Manó, Móric, Pongrác, Rudolf, Simon, Vilmos, Zénó, Levente, Olivér, de a kedvencem a FLÓRIÁN.
lánynevek:
Anna, Gréta, Kinga, Kitti, Lili, Luca, Nóra, Réka, Rita, Adél, Aliz, Bella, Berta, Blanka, Csepke, Dézi, Eliz, Emma, Gertrúd, Hanga, Hanka, Hanna, Hedvig, Janka, Jázmin, Kincső, Klára, Léna, Lola, Lotti, Matild, Panna, Róza, Rozi, Tekla, Vanda, Zselyke, Beatrix, Bernadett, Dorottya, Emese, Abigél, Ajnácska, Eliza, Eperke, Fürtike, Henriett, Johanna, Júlia, Kamilla, Kimberli ( bár ezt csak Amerikában, Kimberly-ként adnám ), Tamara, Veronika, Viktória, Liliána, Odília, Rozália.
Persze van(nak) olyan(ok), amit nem adnék, de nagyon aranyosan hangzik. ( Csepke, Dézi, Eperke, Fürtike, Kimberli )
Nekem tetszene, de elég balszerencsés történet jut eszembe egy ilyen nevű fiúról. (féltékenységből lelőtt egy lányt)
Ezért nem adnám.
Köszönöm a válaszaitokat ! Az egyik rokonom pedig azt mondja, hogy: Flórián, kutyasz*rban Óbudán.
( Csak azt nem tudom, hogy miért gondolkozok 13 évesen ilyeneken ? Biztos azért, mert unatkozom.:)
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!