Kinek meddig ideig volt segítsége(férj, anyós, anya) miután megszületett a baba?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 19:18
11/18 anonim válasza:
2.gyerekkel pont karácsonyra engedtek ki.
Gondoltam mi ez nekem jöhetnek másnap a báttyámék sütöttem, főztem, hát este már nem gondoltam olyan jó ötletnek. Szerencsére csak 1 éjszakát voltak.
12/18 anonim válasza:
Ferjem 5 napot volt itthon, miután hazajöttünk. Ennyi. Aztán egyedül, vagy együtt csináltuk a dolgokat. Nem jött senki max látogatni 1 órára.
13/18 anonim válasza:
Nekem párom 3 napig volt otthon, de édesanyám 3 hétig velünk élt kb. Nekem nagyon megnyugtató volt, borzasztóan frusztráltan éreztem magam egyedül a babával. Féltem hogy nem tudom megoldani, ha akármi van. Nekem szükségem volt rá, depresszió gyanús is voltam sok ideig.
14/18 anonim válasza:
3 napig itthon volt apa, hogy szokjuk. Egy újszülött eszik és alszik. Nem kell semmi segítség.
15/18 anonim válasza:
Fiammal szombaton jöttünk haza, hétfőn mar ment dolgozni a férjem.
Most ma 3hetes a lányunk. Csütörtökön jöttünk haza, pénteken már ment a férjem. En meg itthon a 2évessel és az ujszülöttel.
Nekem nem hiányzott a segítség.
Anyáékkal annyira nem vagyunk jóba, anyóst meg látni sem akarom 🤷🏽♀️
16/18 anonim válasza:
Három hétig volt itthon a párom.
Két hetet kapott a munkahelytől és egy hét szabit vett ki.
17/18 anonim válasza:
2 hét volt amíg a férjem itthon volt,amikor bementem szülni a kórházba anyum jött kitakaritott, kimosott mindent. Utána anyum jött egy hétig, főzött mindennap hozta a kaját, utána 1 hétig anyósom.
18/18 anonim válasza:
2 napig a férjem mert mázlimra hètvégére hazengedtek 😅 de teljesen egyedül anyós tojt rá anyukám meg a Covid miatt elzárva amúgy is 80km-re lakik így pár hetente egy napra le tudott jönni és ennyi:/ most már mi is járunk bár nyáron lábtörés miatt nem tudott segíteni inkább én mentem segíteni most a betegségek miatt nem találkoztuk szóval nem jön össze a segítség:/ 3.gyerek.. akkor volt 3éves-1,5éves-és az újszülött..kemény hetek /hónapok voltak meg kell hagyni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!