Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előpanírozott halrudat adtok...

Előpanírozott halrudat adtok a gyereknek enni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyet? márka esetleg.. ha nem , akkor miért nem?
2021. okt. 14. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Frostát vagy Iglot igen , kb 3 hetente, de én sütőpapíron sütőben sütöm. Tegnap pont ez volt tökfőzelékkel, 2 tányérral evett meg a lányom 4 haldrúddal 😅
2021. okt. 14. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
#6: Sütőben próbáltad már? Úgy egyáltalán nem esik szét.
2021. okt. 14. 20:38
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Adok. Aldisat veszek, teljeskiörlésű panírban. Sütőben sütve.
2021. okt. 15. 01:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam, mert nagyon szeretik a gyerekek. Mindig aduász, ha épp olyat főzetem, amit nem szeretnek annyira. Kb 2-3 hetente csinálok.
2021. okt. 15. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Jaa és én is frostát szoktam.
2021. okt. 15. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én 3,5 éves fiam imádja a halat szerencsére. Leginkább a paprikás bundában sült Hekk a nagy kedvenc. Néha kéri a halrudacskát is, olyankor veszek neki. Szerintem semmi gond nincs vele. De a darált vackokat nem eszi meg. Aldisat vagy Family Frostosat veszek. A Frosta is egész jó. Az Iglo valamiért nem ízlett neki.
2021. okt. 17. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!