Előpanírozott halrudat adtok a gyereknek enni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyet? márka esetleg.. ha nem , akkor miért nem?2021. okt. 14. 11:24
1/16 anonim válasza:
iglot, ritkán adok, mondjuk havi kétszer. Azért adok, mert valamennyire mégis csak hal, meg szereti. Azért adok keveset, mert a tonhalkonzervet is szereti meg a halászlé levét, amibe én belepasszírozom a halat, tehát inkább főzelék és ha lehet választani, inkább azt adom, amiben több a hal és nem olajban sült(a sós leves tonhalat adom)
2/16 anonim válasza:
Igen. Frosta, iglo. De az aldis is nagyon finom.
3/16 anonim válasza:
Igen. Amikor megkívánja.
Általában az Iglot szoktam venni.
4/16 anonim válasza:
5 éves fiamnak sajnos vagy nem sajnos, az egyik kedvence krumplipürével, úgyhogy szoktam. Mondjuk ő szerintem minden nap enné, ha rajta múlna, de azért maradunk a kb. kéthetente egyszeri alkalomnál. Én is Frostát vagy Iglot veszek olyankor, illetve a Family Frosttól vettem még párszor nyáron, az is jó volt.
5/16 anonim válasza:
Sajnos nem sajnos, idézve az utolsót, az egyik kedvence.
Még csak nem is a drága féle ami elképesztő minőség volt, hanem az Aldis! Hálisten a többi kedvence egészségesebb, legalábbis nem gyorsfagyasztott.
(Lasagne, bolognai penne, rakott tészta, sajtos makaróni... meg kell nézzem van-e olasz a felmenői között 😄)
6/16 anonim válasza:
Nagyon ritkán, mert nem tudom normálisan kisütni, mindig szétesik, pedig jó 15 éve főzök, ez nem megy.
Szeretik amúgy, de nem a kedvencük, halkrémeket jobban kedvelik.
8/16 anonim válasza:
5, az aldis pont minőségibb, mint a többi ;)
9/16 anonim válasza:
Nem, mert nem eszi meg, én örülnék ha megenné, nálunk ez már egészséges ételnek számítana, szinte minden főtt ételt utál.
10/16 anonim válasza:
Igen, Frostát szoktunk venni, és sütőben sütöm ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!