Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen gumicsizmát...

Anyukák, milyen gumicsizmát vettetek a sétáláshoz magatoknak? Esetleg képet tudtok linkelni?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, de amit próbáltam olyan furi volt. Lötyögött nagyon a lábamon, a kisebb már kicsi volt, a szára túl bőnek tűnt. Mivel veszitek fel? Hosszú nadrág? Trédnadrág? Szoknya esetleg?

Ti szeretitek használni?

2010. szept. 2. 10:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne törödj a válaszolókkal,bár jó lenne ha a kérdésre koncentrálnának.

Az én unoka tesóm hord gumicsizmákat utcára,kettő is van neki,a ruhájához nézve veszi fel.Képet nem tudok küldeni,de nézz szét biztos nagy választék van.Amugy lehet én is veszek egyett.:)

2010. szept. 2. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap rendeltem a Vateráról egyet 6500-ért, szerintem nagyon jól néz ki. Pont erdő szélén lakunk, ha sár lesz, meg tócsák, akkor is ki tudok majd menni a nagyobb fiammal. 2 zokni, és fázni sem fog a lábam. A mások "lebénázásával" meg nem foglalkozz, nem nekik öltözöl :)
2010. szept. 2. 13:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Az én fiam is nagyon szeret eső után sétálni (és nem esőben, kedves előző válaszadók!), pont gondolkodom én is egy gumicsizma beszerzésén magamnak is. Deichmannban és Humanicban is láttam jókat, szerintem farmert betűrve fogom hordani, mert így a nadrágom alja sem lesz sáros.
2010. szept. 2. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért, de én pedig azt találom érdekesnek, hogy valaki egy járni tudó gyerekkel csak azért nem megy sétálni, mert esik az eső. Mi lesz ősszel, ha napokig esik az eső, akkor napoig nem mennek utcára?

Amúgy visszatérve a témára, én sem szeretem a gumicsizmát, de mégis venni fogok egyet, mert nem akarom a drága bőrcipőket eláztatni ha sétálok a fiammal esőben.Akkor ugysem azért megyek ki, hogy jól nézzek ki, hanem mert szüksége van a gyereknek a sétára és mellesleg imád tapicskolni a pocsolyákban.

Szerintem a Deichnammban nézd meg, nemrégen még láttam ott gumicsizmákat.

Nem értem , hogy mit nem lehet azon felfogni, hogy ha valaki sétál a gyerekével egy órát, az nem ugyanaz, mint mikor elrohan munkába vagy hazarohan az esőben.

És azt sem értem, hogy minek válaszol valaki, ha nem a kérdésre reagál. Nem itt kellene levezetni a felgyülemlett feszültéget...

2010. szept. 2. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gondolkodom a gumicsizmán, mert falu végén lakunk, nincs aszfaltút egy darabig, de az biztos, hogy csak hosszúnadrággal venném fel. Olyant még nem láttam, amelyiknek viszonylag szűk lenne a szára, sajna...
2010. szept. 2. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Ugyan mi kisvárosban élünk, de olyan szarok az utak, hogy a cipőim egyből beáznak! Én is a gumicsizmán gondolkodom, és én is a deichmannban láttam épp a héten mikor a lányomnak vettem a gumicsizmát! Én nem szeretem ugyan, de nagyon praktikus, tuti nem lesz vizes a lában, és nem megy tönkre a cipőd, akinek nem tetszik ne nézzen rá.

Szoknyához fel nem venném, de hosszúnadrághoz igen!

Off: nekem is az a furcsa, hogy esőben nem sétáltok. Pl ha esik napokig akkor boltba sem mentek? Van esőkabát, esőnadrág, nem vagyunk cukorból, ha esik mi akkor is kimegyünk, jó nem órákra, de esőben egy fél órás séta senki sem árt.

2010. szept. 2. 16:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem van, és imádom hordani :D Piros, és fehér pöttyök vannak rajta, az Aldiban vettem tavaly. Én általában farmerrel hordom, betűröm a szárát és nem lötyög. Nagyon szeretem, mert azért hiába élek városban, ráadásul panelos környéken, akkor is néhol olyanok a járdák, hogy előfordul az összefüggő pocsolya, és imádom, hogy nem kell kerülegetni. Sőt, elárulom, hogy külön élvezem, hogy beleléphetek :D
2010. szept. 2. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy vastag zoknival hordva, ha nincs hó, egyáltalán nem fázik benne a lábam. És hordom szoknyával is, de farmer szoknyával :) Plusz cicanadrág, plusz piros felső, a piros gumicsizmával nagyon menőn néz ki, van hozzá piros ernyőm is :)
2010. szept. 2. 16:25
 19/21 letta88 ***** válasza:

Szia!

A gumicsizma egy nagy sz.r.Trendi meg minden de mikor kint 20 fok volt akkor is lefagyott a lábam,meg bazira kényelmetlen,viszont ez attól is függ milyen a lábfejed és bokád, de ahogy olvasom neked is lötyög a lábadon boka felett és nekem is lötyögött ezért volt bazi kényelmetlen felvenni!Viszont szoknyával szerintem tök jól mutat, mármint térd alatti szoknyával, ha hosszú gatyával veszed fel akkor türd bele a szárát.Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 2. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:

13:45-ösnek. Te meg bunkóóóóó vagy.

Kérdezőnek. Vegyél szépen gumicsizmát, mert szerintem nagyon okos találmány, és némelyik darab még jól is néz ki.

Amúgy én is gondolkodok rajta.

2010. szept. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!