Anyukák, milyen gumicsizmát vettetek a sétáláshoz magatoknak? Esetleg képet tudtok linkelni?
Nekem még nem volt, de amit próbáltam olyan furi volt. Lötyögött nagyon a lábamon, a kisebb már kicsi volt, a szára túl bőnek tűnt. Mivel veszitek fel? Hosszú nadrág? Trédnadrág? Szoknya esetleg?
Ti szeretitek használni?
Én csak azért vettem,mert a kertünkben esős időben kell.
A Corában vettem egy fekete alapon fehér pöttyöset 3ezerért 1-2 éve. Nem kényelmes,csak szükség esetén veszem fel. Sétához semmiképpen nem hordanám. A felvétellel még nincs baj,de levenni nehézkes. A nagyobb méret meg nagyon nagy lett volna. Miért akarsz gumicsizmát?
Hááát,nem tudom!Divat?Szerintem tök béna,akármilyen mintája is van.Trampli,messze van a nőiestől.
Kb 10 évesen volt utoljára gumicsizmám:)
De,ha veszel legalább ne szoknyához hord,vicces lenne.Állítólag te is mennél a gyerekkel tócsázni,szépen néznél ki utána:)
Gondolom követed a divatot,szerintem csak hiúsági kérdés ez nálad.Inkább a Divat kategóriában tedd fel a kérdésed ott jobban fogják értékelni,ott biztos kapsz linkeket,képeket,tapasztalatokat melyik jobb,praktikusabb,itt csak lehurrogás jut!
Elárulom, hogy a 20 ezer forintos csizma is egy idő után be tud ázni. Eddig nem sétáltam esőben, elmentem a munkahelyemre és haza, ha esett az eső. Nem tudom miért kell kötöszködni és mi olyan bonyolult a kérdésemben.
Szeretnék őszre egy ilyen csizmát, mi ebben a különös és nem vagyok ezzel egyedül. Azért mert itt van kb. 5 anyuka aki nem és ők írtak, ilyenkor akinek van, az nem mer írni, mert azonnal lehurrogják. Gratulálok nektek, hogy nem kaptam használható válaszokat, talán 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!