Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen gumicsizmát...

Anyukák, milyen gumicsizmát vettetek a sétáláshoz magatoknak? Esetleg képet tudtok linkelni?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, de amit próbáltam olyan furi volt. Lötyögött nagyon a lábamon, a kisebb már kicsi volt, a szára túl bőnek tűnt. Mivel veszitek fel? Hosszú nadrág? Trédnadrág? Szoknya esetleg?

Ti szeretitek használni?

2010. szept. 2. 10:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tök felesleges gumicsizmát venni a sétákhoz, ha városban élsz. Gondolom te nem ugrálsz bele a vízbe a gyerekkel, akkor meg neked minek gumicsizma. A gyerek előtt is jártál eső után az utcán és gondolom, akkor sem kellett gumicsizmát húzzál. Hidd el, most sem fog kelleni.
2010. szept. 2. 10:23
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Gumicsizmát?! Hát ha majd istállóba készülök trágyázni,akkor beszerzek egyet! Biztos rajtam is lötyögni fog,mert vékony a lábam.
2010. szept. 2. 10:24
 3/21 anonim ***** válasza:

Én csak azért vettem,mert a kertünkben esős időben kell.

A Corában vettem egy fekete alapon fehér pöttyöset 3ezerért 1-2 éve. Nem kényelmes,csak szükség esetén veszem fel. Sétához semmiképpen nem hordanám. A felvétellel még nincs baj,de levenni nehézkes. A nagyobb méret meg nagyon nagy lett volna. Miért akarsz gumicsizmát?

2010. szept. 2. 10:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Ha esős idő lesz, akkor is szeretném majd vinni sétálni, de sajnálom a bőr cipőm tönkret tenni, annak ugye nem tesz jót, ha ázik, meg egyébként be is szokott ázni 1-2 cipőm, vizes zoknival sem kellemes sétálni. Praktikusnak találom a gumicsizmát és most divagt is, szerintem.
2010. szept. 2. 10:56
 5/21 anonim ***** válasza:
Én bakancsot hordok, ha hideg van vagy hó vagy eső. Nekem nem kényelmes a gumicsizma, pedig némelyik jól néz ki, de ha lenne, nadrággal hordanám betűrve. Szoknyához szerintem nem illik.
2010. szept. 2. 11:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Hidegben valóban nem jó, abba a gumiba biztos belefagy az ember lába, bár már láttam szőrmebéléseset is.
2010. szept. 2. 11:43
 7/21 anonim ***** válasza:
15%

Hááát,nem tudom!Divat?Szerintem tök béna,akármilyen mintája is van.Trampli,messze van a nőiestől.

Kb 10 évesen volt utoljára gumicsizmám:)

De,ha veszel legalább ne szoknyához hord,vicces lenne.Állítólag te is mennél a gyerekkel tócsázni,szépen néznél ki utána:)

Gondolom követed a divatot,szerintem csak hiúsági kérdés ez nálad.Inkább a Divat kategóriában tedd fel a kérdésed ott jobban fogják értékelni,ott biztos kapsz linkeket,képeket,tapasztalatokat melyik jobb,praktikusabb,itt csak lehurrogás jut!

2010. szept. 2. 12:02
 8/21 A kérdező kommentje:
Inkább nem írom le, amit gondolok.
2010. szept. 2. 12:12
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
kicsit furán fejezted ki magad, bocsi, hogy beleszólok: esőben is akarod sétáltatni a babát. Ok, de eddig, ha esőben kimentél a lakásból, mi volt a lábadon? Vagy esőben nem is jártál ki? Nekem is beáznak a cipőim, de azért, mert xar a minőségük. Ergo: nincs pénzem jobbra, ergo: nem állunk jól anyagilag. Ha volna plussz pénzem, biztosan nem gumicsizmára költeném. Talán ezért írták a többiek, hogy divatozni akarsz a gumicsizmával, és csak magadnak akarod bemesélni, hogy trendi, mert más is hordja. Megj: szerintem is tök béna.
2010. szept. 2. 12:17
 10/21 A kérdező kommentje:

Elárulom, hogy a 20 ezer forintos csizma is egy idő után be tud ázni. Eddig nem sétáltam esőben, elmentem a munkahelyemre és haza, ha esett az eső. Nem tudom miért kell kötöszködni és mi olyan bonyolult a kérdésemben.

Szeretnék őszre egy ilyen csizmát, mi ebben a különös és nem vagyok ezzel egyedül. Azért mert itt van kb. 5 anyuka aki nem és ők írtak, ilyenkor akinek van, az nem mer írni, mert azonnal lehurrogják. Gratulálok nektek, hogy nem kaptam használható válaszokat, talán 1-et.

2010. szept. 2. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!