Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek a babája azt eszi,...

Akinek a babája azt eszi, mint a szülei, de nincs foga, hogy eszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy össze van neki turmixolva pl a pizza is?
2021. okt. 12. 16:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%

Csak a pizza miatt válaszolok 😂

Kisfiammal 6 hónaposan kezdtük (volna) a hozzátáplálást, de egy büdös falatot nem evett meg 8 hónapos koráig, amikor is "bekattant" nála valami, és benyomott egy kb fél szelet (házi) pizzát 😂😂😂

Hát így 🤷🏼‍♀️😄 Irtó kemény ám az ínyük úgy, hogy alatta vannak a leendő fogak 🙂

2021. okt. 13. 06:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ez ellen egyáltalán, csak volt annyira világos. Viszont oké, hogy megrágják az ínyükkel, de gondolom így mégiscsak nagyobb falatok kerülnek le, mintha foggal rágnának. Ez nem gond? Vagy úgyis megemésztik, mindegy?
2021. okt. 13. 09:38
 23/23 anonim ***** válasza:
39%
Épp, hogy már fogakkal egyszerűbb nagyobb falatot lecsípni 🙂 ínnyel inkább ilyen ilyen "trancsírozás" jellegűt képzelj el, mint konkrét harapást. Nehéz elmagyarázni, de amikor csinálják, egyértelműen látszik, hogy más 🙂 (illetve az olyan dolgokra, amik fulladásveszélyesek, pl. kerek dolgok, kemény és nehezen rágható dolgok, azokra vannak külön ajánlások, hogy hogyan érdemes őket kínálni, felvágni)
2021. okt. 13. 10:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!