Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nagycsalád...

Mi a véleményetek a nagycsaládosokról?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok olyanokról, akik 3-4 vagy több gyermeket vállalnak? Itt azokra gondolok akik dolgoznak és nem a segélyért szülnek.

2021. okt. 3. 13:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Tőlem nagyon távol áll ez az életforma, de hát attól szép a világ hogy különbözőek vagyunk. Sok boldogságot kívánok nekik.
2021. okt. 3. 15:11
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Még is mit kellene rólunk nagycsaládosokról gondolni?

De most komolyan?

Káosz az életünk, de mi így szeretjük.

Semmivel sem vagyunk mások az 1 illetve 2 gyerekesektől. Maximum kevesebb az időnk mindenre.

Biztosan sokan akadnak akik csok miatt vállalnak akárhány db számu gyermeket. De hidd el akadnak köztünk bőven, akik nem ez miatt szülnek..

2021. okt. 3. 15:39
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanolyan emberek vagyunk, mint a gyermektelenek, vagy az 1-2 gyermekesek, csak több a gyerek a házunkban. 😄
2021. okt. 3. 16:00
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Szuper a nagy család!Ettől már csak az lenne szuperebb, ha vadidegenek nem alkotnának véleményt rólunk úgy, hogy nem is ismernek.Ez a csok-ért kellettek,meg biztos felvettétek a babavárót meg egyenesen gusztustalan.Mi egyiket sem vettük fel,dolgozunk rendesen,mégis megkapjuk.4gyerekünk van amúgy, egy darabig idegesített,de már nevetek rajta,sőt hozzá szoktam tenni, hogy családit is kapunk ám rájuk,az is mennyi pénz.😂😂😂
2021. okt. 3. 16:06
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Ha tényleg nem a csok meg a babaváró miatt jött a harmadik-negyedik gyerek, akkor semmi gondom velük. Óriási feladat. Ha anyuka meg dolgozni is tud mellette, az előtt meg külön le a kalappal.
2021. okt. 3. 16:28
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

Én egyke vagyok, gyerekként imádtam a szomszédban lógni, ahol 5 gyerek volt. Gyakorlatilag én voltam a 6-ik gyerekük. Nagyon szerettem azt a légkört, főleg, amikor mind leültünk az asztalhoz. Mindig is nagy családról álmodtam, de sajnos az első gyerekünk sérült, így pedig nincs értelme t{bb gyereket vállalni.

Azokra, akik szívből vállaltak 3+ gyereket, felnézek.

2021. okt. 3. 17:06
 17/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem ufók a magycsaládosok 🙂. Nekünk is 3 van, elég sokan "megtaláltak" már, hogy biztos csok meg babaváró miatt... 4,5 éves a legkisebb, akkor babaváró még nem is volt, csokot meg nem vettünk fel, így eleinte bosszantott, hogy szinte számonkérnek,hogy bizot emiatt van ennyi. Mindketten dolgozunk, az egyetlen amivel élünk az az adókedvezmény, de ennyi.

Mi szeretjük, hogy "sok" gyerekünk van, hogy mindig történik valami. Persze kimerítő is sokszor, de mi azért vállaltunk ennyit, mert mindketten nagy családot szerettünk volna és szerencsére a körülmények is adottak voltak.

2021. okt. 3. 18:04
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó,dettó ugyanez van nálunk is,nekünk 13 a legnagyobb, akkor meg még a csok sem volt,nemhogy babaváró.Mondjuk a legkisebb 1éves,de rá sem vettünk fel semmit.
2021. okt. 3. 18:32
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

Semmi rosszat nem gondolok. Hárman vagyunk tesók, szüleim tisztességgel felneveltek, utunkra engedtek minket, dolgoztak. Mindent megtettek értünk.

Sógornőméknél is három gyerek van, ők is dolgoznak, tisztességesek. Gyerekek suliba, oviba járnak.

2021. okt. 3. 19:57
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit irigylem őket,mert mindig sok gyereket szerettem volna,de az élet úgy hozta,hogy 2 gyermekem van 😊
2021. okt. 3. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!