Mi a véleményetek a nagycsaládosokról?
Nincs véleményem. Ő életük, ha nekik így jó, csinálják. Akkor is ugyanez a véleményem, ha elfogadják az állam által nyújtott támogatásokat. Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy mekkora családot vállal.
Akkor ítélem el őket, amikor láthatóan egy gyerekkel sem bírnak, nemhogy 3+ gyerekkel, és lerí róluk, hogy nem szeretik őket, nem boldogok így az életükben. Sajnos ismerek egy családot, akiknél ez a helyzet, még csak nem is a támogatásokért vállaltak három gyereket (meg most valamiért gondolkodnak a negyediken, wtf, nem is értem), semmi CSOK vagy hasonlót nem vettek fel, de már az első gyereket is utálták, a többit se szeretik, nem szeretnek velük időt tölteni, foglalkozni, a szükséges minimumot megteszik, de különösebben energiát már nem fektetnek bele a szülőségbe. Azt még megértem, ha az első gyereknél jönnek rá, hogy ez mégsem nekik való, az sajnálatos meg minden, de érthető, hiszen nem biztos, hogy felkészültek, nem tudhatták, hogy mire számíthatnak, stb, na de hogy ezek után bevállalnak még kettőt, és terveznek egy negyediket is, hát az számomra abszolút érthetetlen. Na, őket elítélem pl, de ennek nem sok köze van a nagycsaládos létükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!