Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nagycsalád...

Mi a véleményetek a nagycsaládosokról?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok olyanokról, akik 3-4 vagy több gyermeket vállalnak? Itt azokra gondolok akik dolgoznak és nem a segélyért szülnek.

2021. okt. 3. 13:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%
Semmit, van elég bajuk. Amíg az én "utamat nem keresztezik", addig azt csinálnak amit akarnak
2021. okt. 3. 13:10
 2/30 anonim ***** válasza:
91%
Szívük joga így dönteni. Mi 4-en vagyunk testvérek, gyerekként imádtam benne lenni, jó testvérek lettünk.
2021. okt. 3. 13:12
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Felnézek rájuk.
2021. okt. 3. 13:14
 4/30 anonim ***** válasza:
35%
Semmit, míg nem tartják a markukat a támogatásokért és segélyekért. Onnnatól lenézem őket
2021. okt. 3. 13:17
 5/30 A kérdező kommentje:
A kérdés pont azokra vonatkozik akik dolgoznak és fognak is.
2021. okt. 3. 13:43
 6/30 anonim ***** válasza:
87%
Semmi, ha nekik így jó. Én biztosan nem lennék nagycsaládos, mert nekem nem lenne jó. Az emberek nem egyformák.
2021. okt. 3. 14:13
 7/30 anonim ***** válasza:
76%
Tök jó fejek vagyunk. :D
2021. okt. 3. 14:21
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Semmi közöm hozzá.
2021. okt. 3. 14:25
 9/30 anonim ***** válasza:
85%
Pont olyan sokfélék, mint akiknek 1-2 gyerekük van.
2021. okt. 3. 15:09
 10/30 anonim ***** válasza:
82%

Nincs véleményem. Ő életük, ha nekik így jó, csinálják. Akkor is ugyanez a véleményem, ha elfogadják az állam által nyújtott támogatásokat. Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy mekkora családot vállal.

Akkor ítélem el őket, amikor láthatóan egy gyerekkel sem bírnak, nemhogy 3+ gyerekkel, és lerí róluk, hogy nem szeretik őket, nem boldogok így az életükben. Sajnos ismerek egy családot, akiknél ez a helyzet, még csak nem is a támogatásokért vállaltak három gyereket (meg most valamiért gondolkodnak a negyediken, wtf, nem is értem), semmi CSOK vagy hasonlót nem vettek fel, de már az első gyereket is utálták, a többit se szeretik, nem szeretnek velük időt tölteni, foglalkozni, a szükséges minimumot megteszik, de különösebben energiát már nem fektetnek bele a szülőségbe. Azt még megértem, ha az első gyereknél jönnek rá, hogy ez mégsem nekik való, az sajnálatos meg minden, de érthető, hiszen nem biztos, hogy felkészültek, nem tudhatták, hogy mire számíthatnak, stb, na de hogy ezek után bevállalnak még kettőt, és terveznek egy negyediket is, hát az számomra abszolút érthetetlen. Na, őket elítélem pl, de ennek nem sok köze van a nagycsaládos létükhöz.

2021. okt. 3. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!