Mit tegyek ha a párom nem akar gyereket?
Egy kis story:
19 éves vagyok és eddig gyűlöltem a gyerekeket tiszta szívből, akárhány gyereket láttam, első mondatom az volt, hogy “fulladna meg!”. Párommal sokat veszekedtünk ez miatt, mert ő imádja a gyerekeket. Viszont most 2 hete kezemben tartottam egy pár hónapos babát és hirtelen belém nyilalt egy érzés, hogy nekem kell baba. Rájöttem, hogy vágyom arra a felelősségre és magára az egész anyaságra. Szóba hoztam ezt a barátomnak (amúgy lassan 2 éve együtt lakunk a szüleimmel), hogy 1 éven belül szeretnék kisbabát. Először ki nevetett és nem vett komolyan. Én hamarosan megyek nőgyógyászhoz, ki vizsgáltatni magam, hogy minden rendben van e velem egészségügyileg. Rá pár órával, már mondta, hogy ő is szeretné, utána megint mondta, hogy még nincs itt az ideje. Állandóan napról-napra váltogatja a véleményét és nekem borzasztóan fáj, hogy ennyire semmibe vesz. Éppen vendégek vannak nálunk (kb az egész család) és nekik is rögtön panaszkodik hogy én gyereket akarok ő meg nem és járat le mindenki előtt. Mindenki rólam beszél és rajtam nevetnek (pedig ez úgy gondolom csak kettőnkre tartozNA).
Ez után a húzása után kezdem úgy érezni, hogy már semmi jövőnk nincsen együtt és nem szeretnék vele tervezni. Nem tudom mit csináljak teljesen tanácstalan vagyok.
Uh ne legyetek már ennyira rossz indulatúak ,ha akar miért lenne baj? Nem a kor számit h ki mikor akar szülni, mindig vannak olyanok akik eben bele pofáznak..amúgy meg vannak olyan szokàsok hogy fiatalon szeretnének gyereket.19éves az annyira nem olyan fiatal a baba vàlaláshoz.tudjàtok mi a fiatal? Az hogy14-16évessen szülnek.na az fiatal.. Inkàbb fiatal anyuka legyen mint vén asszony amikor 10 éves lessz a gyereke,aki ilyen rossz indulatut irt annak üzenem hogy nagyon sajnàlom 40-50évesen akartok gyereket vàllalni amire 20éves lessz a gyereketek inkàbb unokàtok kéne legyen majd lesztek 80évessek amikor láthassàtok az unokàt ,de lehet alig fogtok làtni meg szegény unoka majd kiesik a kezetekből olyan időssek lesztek (szegény baba)vagy nem is làtjátok majd mert elhunytok mielőtt születne unoka.
Ne azzal foglalkozzatok h ki hogy fogja eltartani meg hàny évessen.egy gyereket igen is el lehet tartani és el lehet inditani az életet ..csak az a baj h ti rettegtek szorogtok mindentől,meg akkor is mi lenne ha hitelt törlesztenének? Inkább azt mint egy albit fizetnének de lagàlább az övüké lenne vagy bárki másra is értem ezt, annyi pênzt nem lehet spórolni h sajàt pénzből kocsit hàzat lehessen venni akkor jó pàr évig 30-40 éves korig anyuci apucinàl kéne lakni aztàn nyuggeres korba jöhet a "gyerkőc"undorodom attol ha azt mondják hogy ráér a baba közbe az anya feje meg mama lessz😂szegény gyerekért majd mikor mennek oviba majd mondjàk neki milyen öreg a mamád ",nyeem az anukàm🤣😂 viccesek vagytok
Jól teszi az aki 18és 21 évesek szeretnének gyereket vàlalni, legalább több időt lehet tölteni a gyerekkel, mondjuk sajnos nem mindenki család centrikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!