Jár valamilyen hormonális problémával ha elkottetem magam? Mennyibe kerul?
Tudom talan sokaknal kiveri a biztositekot de en mar eldontottem hogy nem szeretnek gyereket.
Van egy betegsegem ami nagyon megnehezitene a dolgot szamomra is es a parom szamara is.
Ezert dontottem amellett hogy sem a sajat sem a gyerek eletet nem teszem tonkre.
Tudom hogy ez nem fog valtozni.
A korombol adodoan mindenki azt mondja hogy majd meggondolom magam de tudom hogy nem fogom
Ez a betegseg elkiser egy eleten at, sajnos sokan nem is ertik meg.
A parom nem ragaszkodik ahhoz hogy legyen ezert arra gondoltam hogy elkottetem magam, mert felek hogy terhes leszek.
Fogamzasgatlot nem szedek pont a hormonok miatt igy is van mas teren eleg bajom nem szeretnem tetezni.
Mivel nincs gyerekem es fiatal is vagyok nem tudom hogy nekem megcsinalnak e? Okoz e barmilyen problemat ez a kesobbiekben?
Kerlek ne gyertek azzal hogy sokan mennyire szeretnenek es nem sikerul, en meg nem akarok.
Ez a legtudatosabb dontes amit valaha hoztam es teljesen biztos vagyok benne.
23/L
Ahogy látom akkor csak Szlovakia jöhet szóba:(
Latexmentes óvszert is próbáltam már arra gondoltam talán a síkosítóba van valami ami rajta van, és érzékeny vagyok rá
Nincs utána semmi bajom csak közbe van ez az égető érzés
Igazából a legfőbb okom erre az egy mentális betegség, amivel nekem és a körülöttem élőknek is nehéz megbírkózni sokszor, és nem várhatom el a folyamatos segítséget, ezért döntöttem amellett hogy nem vállalok gyereket
Köszi a válaszod.
Egyébként nagyon felborítja a hormonhaztartasod. Nem javaslom az elköttetest. Egyik anyukas csoportba tett fel valaki hasonló kérdést és a legtöbb válasz az volt, hogy megbánta. Van akinek gyógyszert kell szednie élete végéig, valaki verhigitozik. Van aki szorosodott, vagy épp nagyon durván elhízott és nem a pajzsmirigyevel volt baj.
Pontos válaszokat nem tudok felidézni, de a legtöbben azt írtak, hogyha tehetnék, visszacsinálnák.
Ne haragudj utolsó, de ez nem lehetséges.
Nem vesznek ki semmit, csak átjárhatatlanná teszik a petevezetéket. Ugyanúgy van menstruáció, ovuláció.
Ez az átjárhatatlanság magától is kialakulhat sok gyulladás következtében, méhen kívüli terhesség utáni hegesedés miatt stb, de nem veszi észre a nő csak abból, hogy nem jön a baba.
Kizárt dolog, hogy ettől szőrösödjön valaki, vagy gyógyszert kelljen szednie.
Szerintem te kevered azzal mikor valakinek betegség miatt kell kivenni a petefészkét.
Tudom miről beszélek, mert én is elköttettem magam harmadik baba után. Alaposan utánajártam a dolognak előtte.
Ha nem tudnám, hogy el vagyok kötve, észre se venném.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Ez egy nagy döntés, viszont teljesen biztos vagyok benne és inkább ez mint egy esetleges abortusz.
Amint lehetőségem lesz rá, és mindennek utána jártam, megcsináltatom
12# kevered a szezont a fazonnal.
Az elköttetés nem egyenlő a kipakolással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!