Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jár valamilyen hormonális...

Jár valamilyen hormonális problémával ha elkottetem magam? Mennyibe kerul?

Figyelt kérdés

Tudom talan sokaknal kiveri a biztositekot de en mar eldontottem hogy nem szeretnek gyereket.

Van egy betegsegem ami nagyon megnehezitene a dolgot szamomra is es a parom szamara is.

Ezert dontottem amellett hogy sem a sajat sem a gyerek eletet nem teszem tonkre.

Tudom hogy ez nem fog valtozni.

A korombol adodoan mindenki azt mondja hogy majd meggondolom magam de tudom hogy nem fogom

Ez a betegseg elkiser egy eleten at, sajnos sokan nem is ertik meg.

A parom nem ragaszkodik ahhoz hogy legyen ezert arra gondoltam hogy elkottetem magam, mert felek hogy terhes leszek.

Fogamzasgatlot nem szedek pont a hormonok miatt igy is van mas teren eleg bajom nem szeretnem tetezni.

Mivel nincs gyerekem es fiatal is vagyok nem tudom hogy nekem megcsinalnak e? Okoz e barmilyen problemat ez a kesobbiekben?

Kerlek ne gyertek azzal hogy sokan mennyire szeretnenek es nem sikerul, en meg nem akarok.

Ez a legtudatosabb dontes amit valaha hoztam es teljesen biztos vagyok benne.

23/L

2021. okt. 2. 08:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ahogy látom akkor csak Szlovakia jöhet szóba:(

Latexmentes óvszert is próbáltam már arra gondoltam talán a síkosítóba van valami ami rajta van, és érzékeny vagyok rá

Nincs utána semmi bajom csak közbe van ez az égető érzés

Igazából a legfőbb okom erre az egy mentális betegség, amivel nekem és a körülöttem élőknek is nehéz megbírkózni sokszor, és nem várhatom el a folyamatos segítséget, ezért döntöttem amellett hogy nem vállalok gyereket

2021. okt. 2. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Köszi a válaszod.

Egyébként nagyon felborítja a hormonhaztartasod. Nem javaslom az elköttetest. Egyik anyukas csoportba tett fel valaki hasonló kérdést és a legtöbb válasz az volt, hogy megbánta. Van akinek gyógyszert kell szednie élete végéig, valaki verhigitozik. Van aki szorosodott, vagy épp nagyon durván elhízott és nem a pajzsmirigyevel volt baj.

Pontos válaszokat nem tudok felidézni, de a legtöbben azt írtak, hogyha tehetnék, visszacsinálnák.

2021. okt. 2. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj utolsó, de ez nem lehetséges.

Nem vesznek ki semmit, csak átjárhatatlanná teszik a petevezetéket. Ugyanúgy van menstruáció, ovuláció.

Ez az átjárhatatlanság magától is kialakulhat sok gyulladás következtében, méhen kívüli terhesség utáni hegesedés miatt stb, de nem veszi észre a nő csak abból, hogy nem jön a baba.

Kizárt dolog, hogy ettől szőrösödjön valaki, vagy gyógyszert kelljen szednie.

Szerintem te kevered azzal mikor valakinek betegség miatt kell kivenni a petefészkét.

Tudom miről beszélek, mert én is elköttettem magam harmadik baba után. Alaposan utánajártam a dolognak előtte.

Ha nem tudnám, hogy el vagyok kötve, észre se venném.

2021. okt. 2. 21:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Ez egy nagy döntés, viszont teljesen biztos vagyok benne és inkább ez mint egy esetleges abortusz.

Amint lehetőségem lesz rá, és mindennek utána jártam, megcsináltatom

2021. okt. 2. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha így gondod, akkor tényleg csak külföld marad. Sajnos nálunk ez nem lehetséges máshogy.
2021. okt. 3. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:

12# kevered a szezont a fazonnal.

Az elköttetés nem egyenlő a kipakolással..

2021. okt. 3. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!