Babanév problémával küzködök. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Ikreket várok, és már ideje lenne eldönteni a nevüket. A párommal már összeállítottunk néhány párt, de nem tudunk dönteni. Segítenétek?
Alex-Anna
Attila-Anna
Leó-Léna
Zalán-Zita
Botond-Boglárka
2014. aug. 14. 10:34
1/32 anonim válasza:
Én ezekből a nevekből az Attilát és a Zitát adnám a gyerekeimnek, a többi nem tetszik.
2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de a párokon semmiképp sem varriálunk. :)
2014. aug. 14. 10:41
3/32 anonim válasza:
Nekem az Alex - Anna párosítás tetszik! :)
4/32 anonim válasza:
Nekem a Leó-Léna páros tetszik:)
5/32 anonim válasza:
Az Alex-Anna párosra szavazok! :)
6/32 anonim válasza:
Nekem az Alex-Anna tetszik a legjobban, de az Attila-Anna is jó. A Leó nagyon nem tetszik, ezt a párost ezért nem adnám, pedig a Léna szép. Zalánból és Botondból Dunát lehet rekeszteni, ezeket pedig ezért nem adnám.
7/32 anonim válasza:
Én a zalán, zitára szavazok. Az annából túl sok van.
8/32 anonim válasza:
Zalán-Zita
(A Botond-Boglárka is tetszik, de becézve túl hasonlók.)
9/32 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok nektek! :)
Nekem az utolsó 2 párosítás tetszik.
10/32 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én is variálnék, mert igaziból egyik sem jön be így. Lányom Léna, mellé a Leó nekem egyáltalán nem passzol.Inkább Lőrinc.
De ha már muszáj: Botond és Boglárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!