Hova fordulhatnék hétvégén ezzel a problémával, mert nagyon-nagyon félek?
Figyelt kérdés
A terhességeim alatt elég sok anyajegyet szereztem. Most fürdésnél vettem észre, hogy kb. 2x-re nőtt az egyik bőrszínű anyajegyem. Úgy néz ki, mint a szőrtüsző-gyulladás, csak kis kemény csomócska van a közepén. Meg lehet ezt valahol nézetni hétvégén, mert nagyon ideges lettem? 2 kicsi gyermekem van, ezért nagyon félek, hogy nehogy valami komoly legyen. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. ápr. 1. 22:02
1/5 anonim válasza:
Hétvégén nem valószínű, hogy lenne akár magán bőrgyógyászati rendelés is valahol....
2/5 anonim válasza:
Hétfőig semmit sem tehetsz.És még hétfőn is lehet, hogy csak időpontot kapsz.De ne izgulj, pár napon nem múlik.Ha le kell szedni még az is lehet pár hét előjegyzés utána még pár hét mire megjön a patológia eredménye.Úgyhogy készülj fel, mert holnap nem tudo meg sajnos mia a baj.Magyarországon élsz sajnos.Itt az orvosoknak nem számít az EMBER...
3/5 anonim válasza:
Szia
szerintem hetfo elott nem tudsz orvoshoz menni, de ne izgulj, ez azert nem olyan dolog ami bajt csinalhat - het alatt.
Az utolso hozzaszolohoz annyit fuznek, hogy gondolom meg nem eltel kulfoldon, hogy igy szidod a magyar egeszsegugyet :)
en a helyedben inkabb halalkodnek azert ami otthon van :)
4/5 anonim válasza:
Egy munkatársam sírva ment magánbőrgyógyászhoz, mert egy óriási, vérző anyajegye lett (én is láttam, nagyon durva volt), de aztán semmi gond nem lett belőle, asszem csak leszedette. Meg ha gond van, akkor az abból van, hogy az emberek halogatják, nem fordulnak azonnal bőrgyőgyászhoz. Rajtam több szász van :( és egy terhességi csík a hasamon szétrepesztett egyet vagy 1,5 éve, szóval lehet, h előbb-utóbb felkeresem én is. Most megint babát várok, csak beugrott, hogy bőr és nemibeteg gondozóban ugye nem lehet elkapni himlőt meg ilyeneket? Járnak oda ilyen betegséggel? Bocsi az offért.
5/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne hétvégén megnézetni? Nem egyszer jártam ügyeleten a bőrgyógyászaton...
Menj az illetékes bőrklinikára, meg fognak vizsgálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!