Kihez fordulhatnék ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, már több mint két éve hullámvölgyből hullámvölgybe csúszom át, önértékelési gondjaim, hangulatingadozásaim vannak, nemrég pár pánikrohamom is volt (ez kb 1,5 hónapja nem ismétlődött meg), régebben a karomat is vagdostam, ezt már csak azért nem teszem, mert nem akarom, hogy bárki is meglássa a nyomokat, folyton félek, nem merek közelíteni senkihez, mert attól is tartok, hogy a terhére vagyok mindenkinek, vagy épp fájdalmat fog okozni az, akit megszeretek, néha azon kapom magam, hogy az öngyilkosságon gondolkozom, nem akarok meghalni, mert egy részem optimista, és reménykedem, hogy jobb lesz, de a másik részem már azt taglalja, milyen módon lenne a legfájdalommentesebb meghalni és mi lenne utána. A szüleim külföldön élnek, és amúgy se szeretnék senkit leterhelni a problémámmal, inkább szakemberhez fordulnék. Ezt hogy kezdjem? Békés megyében hova lehet ilyen panasszal fordulni? Az sem mindegy, mennyibe kerülne, nem túl vastag a pénztárcám, de szeretném, ha visszakapnám a régi vidám, optimista önmagam.2010. ápr. 18. 20:06
1/3 anonim válasza:
szia.ezek nem jó dolgok, amiket leírsz, se minden fejben dől el. tudom h nehéz, meg tele van sablonokkal a padlás, de próbáld meg másként szemlélni a világot.sajna én is túlestem nagyon sok pánikrohamom, és mindet magamnak köszönhettem, meg kellett változnom, hogy elmúljon. Te is talpra tudsz állni, hiszen előtted az élet, legszebb korban vagy! most tudod eltervezni az egész életed, és várni, hogy mit tudsz megvalósítani belőle. fel a fejjel, sok sikert az élethez!!!
2/3 anonim válasza:
Én Pesten járok pszichológushoz, heti 1X, 6000 ft. Én is rászántam magam, azt mondják ez már a sikerhez vezető út a problémánkban:/
3/3 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen gondjaim, gondolataim sőt még problémásabb vagyok nálad. Én is Békés megyei vagyok amúgy és már megfordultam pár pszichológusnál. Ha érdekel nyugodtan írj privibe, jó lenne ha beszélgethetnék olyannal aki megérti ezt a betegséget, hiszen csak az értheti igazán aki benne van. A "kívülállók" könnyen beszélek és adnak tanácsokat, még ha jót is akarnak akkor sem értenek meg igazán.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!