Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálok rosszul?

Szerintetek mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Férjem hazajött ebédelni. Eléggé stesszes, hajtós munkája van, ezért szeret legalább nyugiban enni.

Na ez amióta megszülettek a gyerekek nem igazán jön össze.

Ma pl.: teljesen kiakasztotta, hogy a gyerek folyton nyafog, nem hagyja békén, én meg miért most mosogatok????

Miért nem foglalom le a gyereket, míg ő eszik? Amúgy a gyerek egész nap nyafog, már én is kivagyok tőle, folyton rajtam lóg. (Élvezi, hogy egyedül van, mert a tesója ovis lett.)

Örülök, ha meg tudom főzni az ebédet.

Elrohant, azt monta, többet nem jön haza enni.

Engem meg nyomaszt a lelkiismeretfurdalás, hogy elrontottam az ebédszünetét...

Mit kéne másképp csinálnom? Mi a véleményetek?

2010. szept. 1. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sz-r napod van, a gyerkőcnek is, meg a férjednek is. Ne rugózz ezen, és ne csinálj belőle problémát. Attól, hogy ez a mai ebédszünet így sikerült, nem hiszem, hogy rosszul csinálsz valamit, és bármit másképp kellene csinálnod.
2010. szept. 1. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha jó fej lenne a férjed, legalább az ebédszünete idejére foglalkozna a gyerekkel... szerintem elég gyerekesen viselkedik. Örüljön hogy kap enni banyek... mi a szakmája, egész nap hajt a melóban?
2010. szept. 1. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Ne legyen buntudatod, az o gyereke is, neki is foglalkozni kell vele. Neked mikor jart utoljara egy nyugis ebedszunet?
2010. szept. 1. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinalsz semmit sem rosszul

Hianyzik a kicsinek az apja ezert ilyen.Nem tudtad volna semmivel se lefoglalni,mert ö az apjat akarta.Az en kiislanyom is ilyen.Ha haza jön az apja ,onanntol kezdve le se lehet vakarni az apjarol.Ha kell akkorakat hisztizik.csak hohy az apja vele foglalkozzon.

2010. szept. 1. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna elkapatni a férjedet.

Az enyém is szemtelenkedett, így most ő jár ki vásárolni a hipermarketekbe, és szépen megfőz egy héten legalább 4x, ha nem főz mindenki szendvicset eszik. 1 éves huzakodás után belátta, hogy ha házvezetőnőre nem telik, akkor neki is részt kell vállalnia az otthoni feladatokból.

Mindketten irodai munkát végzünk, így eldöntöttem, hogy nem fogok rabszolgasorban élni, és őt szolgálni.

2010. szept. 1. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férjed jó bunkó volt:( örüljön, hogy lát titeket és kajával várod. Ugy viselkedik, mintha a szultán lenne... Ennyire ne rendeld magad neki alá! Egyen gyorskaját egy hétig, aztán sirva fog hazajönni ebédelni... A kicsik meg nyekeregnek, mert délben ők is éhesek meg lassan álmosak. Ennyi. Zavarja a mosogatás...mert zaj van... Menjen be enni a nappaliba, küld be, ha nem tetszik neki a gyerek meg a tányérzaj!
2010. szept. 1. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Hű, egyedül leszek, de: az én gyerekem is egész álló nap képes vinnyogni, ha nem vele foglakozunk. Érts: ha bármi mást csinálok, beleértve az evést is./Kivéve, mikor alszik, meg napi össz. 1 óra) Így mi a férjemmel kb. fél éve nem nagyon vacsorázunk együtt, mert ha az egyik fél nem akar vinnyogások közepette enni, akkor a másik félnek foglalkozni "kell" a gyerekkel.

Nem csináltál rosszul semmit, csak nyugiban akart enni a férjed, nem mellesleg hallani a saját gondolatait.. :)))

Ja, főzni ma csak úgy tudtam, hogy itt volt anyukám (pont erre járt), így a férjem itthon dolgozott én meg főztem, ő meg játszott a gyerekkel... Szerintem ez egy ilyen korszak + ilyen "temoperamentumú gyerek" és némi elkényeztetés - amiból próbálunk visszafaragni, egyelőre mindhiába, ha nem akarunk megsüketülni meg agybajt kapni a nyávogástól :D

Adjatok egymásnak "nyugi időt", mi is ezt tesszük :)

2010. szept. 1. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz semmit tenni. A gyerekek ilyenek. Nálunk is ugyanez a helyzet. A férjem sokszor kiakad, miért nem csinálok vele valamit. Ő is tudja hogy nem megy, csak ideges néha és azonnal otthon bukik ki nem az irodában.
2010. szept. 2. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!