Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire be vannak izgulva az...

Ennyire be vannak izgulva az emberek az adóvisszatérítésre?

Figyelt kérdés
Ma már legalább 3 ilyen kérdést olvastam. Nem értem nincs a Közlönyben még semmi, valószínű egy darabig nem is lesz. Honnan tudhatná Orbán Viktoron kívül bárki is a részletszabályokat? Mit gondolnak itt tobzódnak az asszisztensei? Olyan nehéz kivárni a megjelenést?

2021. szept. 30. 09:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Fájdalomdíj? Az a te pénzed, amit eddig elvettek...
2021. szept. 30. 13:28
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
11 nem muszáj nekik odaadni azt a pénzt, azt is lehetne, hogy nem adnak semmit és ha adják örülni fogok neki.
2021. szept. 30. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Az 5-ös és 6-os válaszolóval értek egyet. Én is kérdeztem itt, azért, mert én hiába kerestem a neten a kérdésemre a választ, de lehet, hogy egy könyvelő pl. jobban ismeri nálam a részleteket.

Sajnálatosnak és szégyenletesnek tartom én is, hogy az emberek ennyire várják ezt a pénzt. OV szégyene, hogy ennyi ember van, akinek ez a pénz nagyon is sokat jelent. Én bizony várok rá, mert ezzel a pénzzel remélem, hogy tudok venni egy újabb használt autót, és le tudom cserélni a 20 éves Suzukimat, amibe nem szívesen ültetem be a másfél éves gyerekemet.

2021. szept. 30. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem aki azt mondja nem jön jól neki az "ingyen pénz", az vagy hülye, vagy hazudik. :D Ez független attól, hogy ki mennyit keres, lehet hogy valaki abszolút nem szorul rá, ettől függetlenül nyilván mégis örül neki. Attól is független, hogy ki kire szavaz, gondolom ez azért az értelmiségnek egyértelmű.

A részletes kérdéseket én is bírom úgy, hogy még igazán részleteket nem tudni (bár már megjelent a közlöny). Szerintem ez még annyira kezdetleges, hogy úgyis változni fog. Legyen mindenki türelmes. Nincs értelme számolgatni és költekezni úgy, hogy messze van még az év eleje.

2021. okt. 1. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Attól is független, hogy ki kire szavaz

nagyon naiv vagy, sajnos.

2021. okt. 1. 13:03
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok naiv, de te se legyél az. Éppen azért írtam, hogy az ÉRTELMISÉGNEK gondolom egyértelmű, hogy ez független attól hogy ki kire szavaz, mert ennek a rétegnek a szavazatát nem lehet adóvisszatérítéssel, vagy bármilyen egyéb csepegtetéssel megvásárolni jobb esetben. Jön a pénz, oké, örülünk neki, de ez nem azt jelenti, hogy automatán megy a narancs X.

Pedig megjegyzem egyértelműen erre is irányul az alap gondolat, ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani, hiszen eddig a 3 gyerekeseket támogatták legnagyobb mértékben. Most az egy gyerekeseknek csöpögtetünk legnagyobbat kvázi, illetve a várandósoknak. És ezek közül is a sokat kereső réteg jár legjobban, vagyis érzésre az értelmiség. Próbálják gyengíteni az értelmiség ellenszavazó táborát.

Nade ha a politikai indíttatástól eltekintek, akkor én is és persze mindenki másnak is jól jön ez a pénz. Csak nem lenne szabad többet látni bele, mint ami.

2021. okt. 1. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
értelmiségi ismerősök voltak az elsők ma reggel, akik ráugrottak a telefonra. Alig várják a pénzt... MAriska, aki sajnos két gyereket nevel minimálbérből, egy forintot nem fog kapni.
2021. okt. 1. 15:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Ha gyerek nélkül nem vagy képes összetenni egy jobb autóra, akkor az a saját bénaságod. Nem azt mondom, az is szép aki úgy vállal gyereket,hogy retteg beletenni a saját autójába 😒

Mellesleg ha tájékozódnál tudnád,hogy ezt pont a dolgozó réteg kapja mert csak ök fizetnek adót.

2021. okt. 1. 21:51
 19/20 A kérdező kommentje:
Látom törölték azt a kommentet , amire reagáltam.
2021. okt. 1. 21:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Hiába törölteted kérdező, akkor is ifazam van.

Istenem de jó hogy eljöttem abból a retek közegből.

2021. okt. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!