Járhat adóvisszatérítés?
Majd ha kijön a közlönybe, akkor gondolkozz ezen.
Addig csak néphülyítés... még az sem biztos, hogy lesz egyáltalán...
Nem hogy részleteket tudjunk róla...
Nagyon mondják már, hogy meglesz az 5, 5% sőt már inkább 7% emelkedés...
Még annyi, hogy apuka két helyen dolgozik egyik helyen kap 4-5-ödike körül bruttó 350e Ft körül, abból érvényesül a családi adókedvezmény, a másik helyéről 15-ödike körül szokott jönni utalás bruttó 150-200e Ft nettója... Az egész éves összjövedelmet nézik vajon havi szintre leosztva?
Mint írtam, foggalmunk sincs... senmi nem tudja. Még az alkotók sem.
Majd ha kijön a közlönybe, milyen jövedelem után, mekkora maximumig (mert tuti lesz maximuma, arra úgyis figyelnek), na majd akkor matekozz. Elöbb felesleges
Már rég kint vannak a részletek. Aki gyereket nevel, az visszakapja a 2020as Szja-ját. Ez igazán nem bonyolult.
Hogy az nektek pontosan mennyi, őszintén szólva nem tudom, mert a gyedet nem tudon, hogy bontják szét. Meg kell nézni a tavalyi adóbevallásodat (a másik gyerek kapcsán).
A férjed miatt viszon biztosan kaptok vissza, és nem is keveset. A 2 munkahely utáb ugyanúgy fizet szjat, tehát mindkettő beleszámít.
Szerintem eléri a felső határt, azaz az átlag jövedelmet, kb 400 ezer Ft.
Nem, nincs ilyen kitét.
A visszatérítés összegének van felső határa (400 körül / fő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!