Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire be vannak izgulva az...

Ennyire be vannak izgulva az emberek az adóvisszatérítésre?

Figyelt kérdés
Ma már legalább 3 ilyen kérdést olvastam. Nem értem nincs a Közlönyben még semmi, valószínű egy darabig nem is lesz. Honnan tudhatná Orbán Viktoron kívül bárki is a részletszabályokat? Mit gondolnak itt tobzódnak az asszisztensei? Olyan nehéz kivárni a megjelenést?

2021. szept. 30. 09:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

Akinek fontos, az úgyis találgatni fog, amíg biztosat nem tudnak. Ez egy fórumos felület, beszélhetnek róla.

Engem az állandó "lehetek terhes?" Kérdések jobban idegelnek.

Ha majd kijön a közlöny, akkor meg sokan saját példákat fognak kérdezni, hogy így mennyit kapnak majd, stb, mert februárig nem lesz türelmük kivárni.

Mondom ezt úgy, hogy engem is nagyon érdekel, hogy pontosan hogy lesz, mi is találgatunk itthon, aztán kiderül. Én elolvastam az itteni dolgokat is róla.

2021. szept. 30. 09:43
 2/20 anonim ***** válasza:
77%

Pont ez a lényeg, emiatt dobták be, hogy az emberek rápörögjenek, beszéljenek róla, ajánlják és igen, belekeverjék ezt a lehetőséget a választásba is.

Sajnos ezen az érdeklődésen is látszik, hogy nagyon jól tudják, hogy lehet figyelmet felkelteni, megtartani, kik a potenciális közönség.

Nekünk is nagyon jól jönne, de eszemben sincs pörögni ezen, mert nem akarok befolyásolható lenni…..

A pénztelenség és a magas árak sajnos igenis sok embert késztetnek a kérdésen való rágódásra.. :(

2021. szept. 30. 09:47
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván azok várják a legjobban, akik az "1 napja késik a családi pótlék"-os kérdéseket is írják..

Nyilván én is örülnék, mivel kva sok adót fizetek, de ki tudom várni és nem költöttük el már fejben az egészet.

2021. szept. 30. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
65%

Ezen én is elcsodálkoztam, mennyire kapnak az emberek a beígért konc után, amit orbi papi közénk akar vetni a terülj-terülj asztalkámról. Szánalmas ebben az országban, hogy ennyire szükség van a pénzre, és az is, hogy egyes emberek nem szégyellik, hogy alamizsnaként rákényszerülnek.

A háttérben pedig csak az van, mint a suliban: a gyerekeket cukorkaosztással akarja rávenni a jelölt, hogy "rám szavazz".

2021. szept. 30. 09:49
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Én elfogadom, ha lesz, aztán szépen másra szavazok :D
2021. szept. 30. 09:56
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

Minket ezzel nem vesznek meg.

Nyílván tudom, hogy csak azt adják oda, amit a másik zsebemből fognak kihúzni. Mondjuk éppen ezért olyan nincs, hogy ne fogadjuk el, mert attól még kihúzzák a másikból

2021. szept. 30. 09:57
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Hármat? Szerencsés vagy. Már aznap volt egy rakás kérdés, és azóta is napi szinten.

Pedig egyrészt nincs közlönyállapotú jogszabály.

Másrészt meg nettó marhaságok is vannak a tervben. Nem kell kérni, automatikus lesz a visszafizetés. Tényleg? És honnan tudják, kinek kell utalni és hova? Ugyanis csp-jogosultakat említenek, viszont csak arról van adat, akinek folyósítanak. És utóbbi az előbbinek csak egy részhalmaza....

2021. szept. 30. 10:35
 8/20 anonim válasza:
25%
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
2021. szept. 30. 11:01
 9/20 anonim ***** válasza:
36%

Engem annyira nem izgat.

Hülyítik a népet, mint a Csok-kal. Most meg megálltak felénk az építkezések is mert egy bejárati ajtót nem tudnak kicserélni az emberek mert a tavalyi évhez képest 70%-al ment fel az ára.

Jogosult vagyok rá két gyerekkel ha megkapjuk megkapjuk ha nem akkor nem..

2021. szept. 30. 11:24
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az egy hülye (vagy nagyon gazdag) akit nem érdekel, hogy kap egy 500-800 ezer forint körüli összeget, csak úgy. Én ugyan nem írok ki róla kérdést, már sok dolog megjelent a hírekben, szerintem nincs több kérdésem. A szavazást részemről egyáltalán nem befolyásolja, örülök a pénznek, fájdalomdij a sok évi fideszes kormányzás miatt.
2021. szept. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!