Mindig olvasom a neves kérdéseket és sokan írják hogy tucat (Zoe, Hanna, Lili, Luca, Luna, Benett, Medox, Bence, Zente, Levente stb) vagy cigányok/szappanoperás (Vanessza, Rikárdó, Hürrem, Denerisz stb) vagy túl öreges (Júlia, Mária, Katalin, András, Sándor, György stb) akkor te milyen nevet adnál a gyerekednek? Pusztán kíváncsiságból érdekel ☺️
Bálint, Gergő, Ádám, vagy Anna, Izabella, Doroti volt a listán.
Hogy melyik "kategóriádba" illenek bele, nem tudom. Engem más szempontok vezéreltek választáskor, nem az, hogy mások mit szólnak hozzá, vagy hogy hányan adják ezeket a neveket. Ezek lényegtelen dolgok, szerintem.
Nem az első 50-ben lévő, kissé mellőzött, de nem idegenül hangzó, és mindenki által felismerhetően névszerű nevekben gondolkodtunk. Aztán persze divatba jöttek. :D
Flóra, Blanka és Leó a gyerkőceink.
2021. szept. 29. 13:56
7/19 anonim válasza:
Három gyerekem neve: Izabella, Daniella, Szabolcs.
2021. szept. 29. 14:25
8/19 anonim válasza:
Szabrina, ha fiú akkor Endre
2021. szept. 29. 14:29
9/19 anonim válasza:
Én olyat adtam, ami tetszett nekem és a férjemnek is.
Azt nem írom le mi lett a nevük, mert végül ritka nevük lett. De listás volt még:
Filoména (egy filmben hallottam és nagyon megtetszett)
Georgina (Vitay Georgina - Abigél
Adrienn
Lilla
Noémi
Violetta
Férfi névből nekem nem tetszett egyik sem, vagyis nem éreztem igazinak egyiket sem. Így a férjem adta a nevét.
2021. szept. 29. 14:40
10/19 anonim válasza:
Én a "túl oreges" nevekbol választottam: Júlia a kislányom. A legszebb női név számomra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!