Bennetek nem merül fel néha, hogy amit itt olvastok, az nem fedi a valóságot?
A 3 ikres tortenetek engem is elgondolkodtattak. Az egyik kerdeshez be is linkeltem a masik harom ikres kerdest is, hogy nem-e ismerik egymast, mert nagyon hasonlo a tortenetuk. (Asszem mindket 3 ikres kismama 25 eves es 5 ev probalkozas utan spontan jott a harmas ikerterhesseg, meg volt meg mas egyezes is, de mar nem emlekszem.) Raadasul korabban nem igazan volt 3 ikres terhesseg, a multkoraban meg naponta, sot, naponta tobb is.
Vagy neveket kerdeztek, meg volt valamilyen nem-kutyulas is, meg a korhazba indulas.
Es igen, nekem is baromi furcsa volt, hogy ilyen lazan vegighordtak a terhesseget, erre en ugy tudom, hogy nem igazan van pelda 3as terhessegnel, arra meg foleg nincs, hogy ne legyen korhazi fekves elotte es csaszar. Meg hogy engedik spontan megszulni oket, mert az anyuka ragaszkodik hozza...
Nah mindegy, legyen igaz, de nekem nagyon kamuszaga van a dolognak, viszont fel nem foghatom, hogyha tenyleg kitalacio, akkor ez most kinek es miert jo???
Ugyanezen gondolkozom én is. Mert vannak kérdések, amikről süt, hogy kamu, hogy csak provokál, de amögött feltételezek egy unatkozó, ráérő embert, akit szórakoztat a válaszolók reakciója.
De ebben az esetben ez sem állja meg a helyét.
Nem tudom. Miért jó valakinek az ha azt hazudja, hogy hármasikreket szült? Ezért hajlom affelé, hogy igaz lehet. De minden esetre érdekes.
A Zengő abc viszont szeritem kamu. Azt tudom elhinni, hogy elkezdte a sorokat, és tudott egy-két szót, mert annyit az én lányom is tud 20 hósan. Persze lehet hogy ő csak átlagos, a másik meg csodagyerek. Minden esetre ha igaz, nagyon fog unatkozni az oviban.
szerintem inkább kamu válaszok vannak.
múltkor kérdeztem, hogy hogyan adjam a barackot az 5 hónaposomnak, reszelve, turmixolva vagy mi módon. erre valaki válaszolt, hogy adjam a kezébe és elszopogatja. hát nem tudom! akkor ő még vagy nem látott 5 hónapost, vagy neki is csodagyereke van, mert az enyém kikenné vele magát és a konyhát is, arról nem is beszélve, hányszor gurgatná meg a földön, mielőtt megenné. ha egyáltalán meg tudná enni valahogyan, hiszen eddig csak folyékony és pép állagú kajával találkozott...
szóval sokan osztják az észt, csak nem tudom, miért kell olyan kérdésre válaszolni, amiről lövésük nincs.
azért a barackos tényleg jó...mikor lányom 5 hós volt, hát 1.meg sem fogja 2.ha meg is fogja eldobja 3.tuti, hogy magától nem eszi meg
de lehet, hogy valakinek az 5 hós babája éppen megette, ki tudja, de valóban elég fura....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!