Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák, melyik popsitö...

Kedves anyukák, melyik popsitörlő a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés
Elkezdtük a hozzátáplálást és a 2-3 naponta 1-2 kakiból lett napi 3-4. Szükségem lenne jó minőségű popsitörlőre, ami nagyon puha és jó nedves. Eddig a Babylove sensitivet használtuk, arra a kis pisire, kakira pont jó volt, de most bevetném a nehéztüzérséget a piros popsijára. Esetleg, ha kicsit illatos az sem baj, csak ne legyen tele annyi rossz anyaggal. Liberot már próbáltam, de az nem nagyon vált be még korábban, csak a pelusát szeretem. Ezen kívül gyógyszertári popsikenőcsöt és körömvirág kenőcsöt használunk.

2021. szept. 22. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Dove-ot nagyon szeretem. 1-2 elég belőle, mert olyan vastagabb textilszerű anyaga van, nem papírvékony és imádom az illatát, klasszik Dove testápoló illat.

Babylove sensitive is jó, sokszor vesszük ha arra járunk.

2021. szept. 22. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Huggies pure, de nem normális, hogy ennyit kakil. Lehet, érzékeny valamire.
2021. szept. 22. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Nivea
2021. szept. 22. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

12

Nekem 2,5 ève így kakil az egyik

Másik1 éve..

Én magam is napi 3-szor megyek..

Miért is nem normális?

( kérdésre korábban válaszoltam)

Huggies amúgy tényleg jó

2021. szept. 22. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Babylove kamillás, plusz a pávián popóra a Sudo a megoldás. Alapból sima gyógyszertári popókrémet használok.
2021. szept. 22. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Neogranormon
2021. szept. 22. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Pampers Aqua Pure, jó nedves, kakira ez vált be a legjobban.
2021. szept. 22. 22:42
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget!

12

Most kezdtük a kóstoltatást, sok zöldség és gyümölcs biztos beindítja a pocakját. Kakija egyáltalán nem híg, normál krémes, néha keményebb.(Elnézést, de szebben nem tudom megfogalmazni 😀)

Glutént egy hete kezdtem bevezetni napi fél Foszfovit kekszel. Hasa nem fáj. Ismerősöméknél a glutén okozott gondot olyan formában, hogy nem volt több napig kaki. Szóval én összeteszem a két kezem hogy van ennyi és nincs hasfájás,bőrkiütés egyenlőre.. ne is legyen.(Kopp-kopp) Meg hát nem is hízna gondolom, ha valami baj lenne, de egy 7 hónaposhoz képest megvan a havi 300 gramm körül. Plusz hosszra nő inkább. 6 hónaposan 70 centi volt úgy hogy 48-al született. De köszönöm az aggodalmat, majd a védőnőnél azért rákérdezek. :)

2021. szept. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!