Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, ha úgy érzem,...

Normális, ha úgy érzem, gyerekvállalás előtt házi állatot szeretnék?

Figyelt kérdés

Panelban laktam ( és továbbra is lakom) emiatt sem kutya sem macska nem jöhetett szoba.. sajnos továbbra sem … talán úgy 2-3 évig még. 28 vagyok, a család néha bekérdez hogy na, mi mikor akarunk babát?

Nem érzem magam felkészültnek egy gyerekre.. de kisállatot szeretnék.

Próbálom elterelni a gondolatokat a jövőbeni kisállatról, de addig is ti mit tennétek?

Csak álmodozni tudok..meg dolgozni meg várni türelmesen.

2021. szept. 21. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Mikor meg jön a baba, kukázod a kisállatot, nemde.
2021. szept. 21. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Azzal a céllal hülyeség, hogy "lemodellezze" a szülőséget, vagy felkészítsen rá.
2021. szept. 21. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem ertem miert nem johet szoba allat, csak azert, mert panelban laksz. Mi is panelban lakunk, tacskonk van, koszoni szepen baromi jol erzi magat.

Egyebkent elotte vizslank volt 14 evig, szinten panelban :)

2021. szept. 21. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Rengetegen tartanak állatot panelban, én sem értem, miért ne lehetne. Amúgy a felelősség teljes állattartás jó hatással van a jövőbeli gyermekvállalásra.
2021. szept. 21. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Primitív ember ne vállaljon se állatot, se gyereket. Nem hiszem el, hogy még manapság is ott tartunk, hogy panelba nem való kutya, macska, stb
2021. szept. 21. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

Jó nem akarsz gyereket, még. Nem tűnt fel, hogy minden második szomszédodnak állata van? Amikor hazamész tele az utca kutyát sétáltatókkal, csak nem 2 km-nél messzebbről hozták.

Neked egyik sem való, ha ilyen szűk látókörű vagy.

2021. szept. 21. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk is előbb lett macskánk, mint gyerekünk. Panelban. Néha közlöm a kölkökkel, hogy ha bosszantanak, remélem tudják, hogy a macsek marad, mert ő a rangidős! Már 14 éves. :)
2021. szept. 21. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Fú, ha egy tanácsot megfogadsz: verd ki a fejedből. Ha majd meglesz a baba, örülni fogsz, hogy nem kell még az állattal is törődni.
2021. szept. 21. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább gyerek helyett. Hálásabb és hasznosabb lények.
2021. szept. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!