Áprilisban töltötte a lányom az első évet. Mit csináljak, hogyha nem érti azt, amit mondunk neki?
Nem, nézték a fülét.
Nem nagyon szokta mutatni, amit akar, csak rámutat vagy mondja magától, hogy isz. Attól félek, hogy autista
2 és fél éves a fiam, kb fel éve hogy szavakat mond. Addog mutogatott és :öööö. Semmi több.
Nem mindegy, hogy nem hallja meg amit mondani akarsz neki, vagy csak "alkalmisüket" és nem érdekli.
Szerintem semmi gond ezzel. Ha nyugtalanít, a dokinak említsd meg.
Hogy a védőnő mit mondd azt felejtsd is el. Persze mindenki jót akar ám, biztos sokan tulparazzak a dolgokat (már onnan kezdve hogy terhesen lehet-e majkremet enni).
De én egy feléven keresztül azt hallgattam hogy tulparazom, az ő gyereke is ilyen volt, stb... Pedig higgyétek el rohadtul nem akarja senki azt bizonygatni hogy fogyatékos a gyereke!
Én úgy érzem a soraidbol hogy nagyon félsz. A párod is osztja a felelmeid?
Hogy lehet egy anyának azt mondania a gyerekére, hogy szellemi fogyatékos?!
Na nálam ez kiverte a biztosítékot
A gyerek áprilisban volt egy.
És nem ítélkezni kellene. Mire odajut valaki hogy fogyatekosnak nevezi a gyereket túl van egy rohadt nagy ketsegbeesesen.
Csak becsuljetek meg amíg egeszsegesek vagytok komolyan! Egy pillanatra erezzetek át mennyire szerencsesek vagytok!
10!
Akármekkora ketségbeesés, akkor se kiáltom ki fogyatékosnak a gyerekem...
Ez nem mentség. Lehet itt védeni. De ha anyukának is annyi esze van, hogy a doki és a védőnő helyett ide jön, a laikusokhoz, meg ő fogyatékosozik, akkor mit vár?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!