Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnának olyan anyukák, akik...

Írnának olyan anyukák, akik 25 évesen (vagy több) még szinglik voltak és úgy érezték nekik sosem lesz gyerekük, családjuk?

Figyelt kérdés

Írnának nekem ilyen anyukák?

A lelkem megnyugtatásra szorul.

25 éves vagyok és fél éve lett vége az eddigi egyetlen párkapcsolatomnak. Három évet voltunk együtt. Mióta szakítottunk, hazaköltöztem a szüleimhez.

Most úgy érzem előről kell kezdenem mindent. Kb egy macskásnénik érzem magam aki férj és ami a legnagyobb bánatom, gyerek nélkül fog megöregedni.

Randiztam párszor, de nem akaródzik összejönni az újabb kapcsolat.

Vannak itt olyan anyák, akik 25 évesen még kilátástalannak látták ezt a dolgot?

Leírnátok a sztoritokat. Megnyugtatna.

Nem kérek kötekedő, bunkó, "bezzeg én már ebben a korban" kommenteket.

2021. szept. 19. 20:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kicsivel a 24. születésnapom előtt jöttem össze a férjemmel. Előtte nem nagyon voltak pasijaim, azt hittem soha nem lesz senkim, nem lesz saját családom, gyerekeim, pedig régóta szerettem volna már. Most 30 éves vagyok, 27 voltam, amikor összeházasodtunk, és megszületett a kisfiúnk, egy hónapja pedig egy kislánnyal bővült a családunk.

Át tudom érezni a helyzetedet, nekem is baromi rossz volt, hogy annyira vágytam már évek óta gyerekekre, és azt hittem, hogy soha nem fog ez megadatni nekem.

2021. szept. 20. 22:35
 22/25 A kérdező kommentje:

Oh, utolsó, te még nem is voltál lecsúszva annyira. Persze elhiszem, hogy örlődtél, mikor mindnehol szerelmes párok járkálnak, főleg a 20-as korosztály.

Én januárban leszek 26....

Nem tudom, hogy erőltessem-e ezt a párkeresést, vagy hagyjam a fenébe és majd rámbukkan az igazi?

2021. szept. 20. 22:38
 23/25 anonim válasza:
Igazi nem létezik.
2021. szept. 20. 23:46
 24/25 anonim ***** válasza:
95%
Inkább úgy fogalmaznék, hogy az Igazit mi tesszük azzá. És kőkeményen tenni kell érte mindkét félnek, hogy az is maradjon. Egy házasságban nem csak élni kell, hanem működtetni és tenni érte nap mint nap, hogy úgy működjön, ahogy elképzeltük.
2021. szept. 21. 07:47
 25/25 anonim ***** válasza:

25 vagyok és sosem volt senkim. :/ én is reménykedem, hogy meglelem az igazit egyszer, de online nem akarok többé ismerkedni (sok volt a csalódás). Kamaszként több srácba is belezúgtam, de egyikük sem akart semmit tőlem.

Akikkel meg elmentem randizni, no comment. Mind szexet akart egyből. :/

A mostani munkahelyemen meg senki sincs, aki szingli, a barátaim sem szinglik így bulizni sem járunk már.

2021. nov. 4. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!