Mit gondoltok erről a névről?
A Víta név nagyon megtetszett, rövidet keresünk mert a teljes neve a kislányunknak az lesz hogy: Tamás-Scherer...Víta...
Rövid, különleges, és szép. Ti mit gondoltok? Vagy valami másik ötlet?
Jézusom, ez az összes borzalmas...
Víta... mikor először olvastam a kérdést, úgy fogtam fel, vita van a névről 🤦♀️
Dupla vezetéknév?! Milyen jó lesz neki ha ferjhez megy...
Csak az én sztorim. Anyám és apám ugyan így gondolták, mind a 2 nevet vigyem tovább. Halassi-Horváth Viktória.
Caak abba nem gondoltak bele,hogy egyszer ferjhez megyek, és én apu nevét is meg szeretném tartani, aki időközben elhunyt, illetve a férjemét is felvenni... (így lehettem volna Acsainé Halassi-Horváth Viktória... extra szívás. Így fájó szívvel, de apa (és anya) nevét elengedtem... Acsai Viktória lettem.
Az ilyen név kerdéseknél minek lepontozni a másikat? Hálistennek h mindenkinek más tetszik más a szép, különben tényleg mindenkit ugyanúgy hívnának. Ha a felsorolt nevekkel barkit megbántottam elnézést, de nekem nem tetszenek. Ennyi.
20as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!