Mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
A Víta név nagyon megtetszett, rövidet keresünk mert a teljes neve a kislányunknak az lesz hogy: Tamás-Scherer...Víta...
Rövid, különleges, és szép. Ti mit gondoltok? Vagy valami másik ötlet?
2021. szept. 16. 22:16
1/25 anonim válasza:
Senki nem fog a hosszú i-vel foglalkozni.
Nem csesznék ki a gyerekeknél és utálnám ha a szüleim ezt adták volna.
Annyi szép rövid név van... Adél pl illene is a vezetéknévhez.
2/25 Derjaderja válasza:
Én ismertebb nevet adnék, a vezetéknevet is nehéz lesz jól tagolva mondani és érteni, de a keresztnév vezetné a fület.
Ez: tamássérervita nekem sok a furcsából.
3/25 anonim válasza:
Van egy másik jelentése, téged nem zavar?
4/25 A kérdező kommentje:
Milyen másik jelentésre gondolsz? A párom Villőt vagy a Menta, Málna nevet szeretné, nekem meg ezek nem jönnek be, vélemény ezekről?
2021. szept. 16. 22:32
5/25 anonim válasza:
Az osszes nev csunya :( nem szeretem a nevemet (Eva) de teljesen vallahalto nev ezek kozul egyik sem az
7/25 A kérdező kommentje:
Valami ötlet? A Nagyszülők teljesen beleélték magukat, hogyha nem találunk szegény gyermeknek nevet akkor Irént vagy Katalint adjam. Nincs bajom velük, de nem szeretném így hivni a lányom.
2021. szept. 16. 22:36
9/25 anonim válasza:
Nem vítatkoznék vele, de fúrcsa egy kíssé.
10/25 Derjaderja válasza:
Én pont az Évára gondoltam elsőre 😊
Tamás-Scherer Éva
Tamás-Scherer Dalma
Tamás-Scherer Lea
Tamás-Scherer Flóra
Tamás-Scherer Míra (bár az se az igazi, csak az M es a stílus miatt gondoltam).
Tamás-Scherer Fanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!