Mit gondoltok erről a névről?
A Víta név nagyon megtetszett, rövidet keresünk mert a teljes neve a kislányunknak az lesz hogy: Tamás-Scherer...Víta...
Rövid, különleges, és szép. Ti mit gondoltok? Vagy valami másik ötlet?
A Víta nevet szerintem mindenki Vitának ejtené, sokáig ő is
Esetleg a Zita?
14
Hát jol megszivatjátok szerencsétkent, értrlmetlen, hülyeség amivel csak színvi fog.
Pont tegnap írtam egy kérdésre válasznak, hogy Víta a kislányom neve:)
Szóval egyértelnű, hogy nekem tetszik. A Véda is tetszik, ez is listás volt nálunk.
Egyébként nekem is tetszik a Víta, de itthon ugye a vita miatt furcsa, mert az meg általánosságban egy negatív szó.
Nekünk ha hosszú lenne a vezetéknevünk a Liz nevet adtuk volna. Mindkettőnknek tetszett de sajna esélytelen volt a négy betűs vezetékkel ☹️
Esetleg Lea, Ada, Mila, még ezek ugrottak be. A Menta, Málna, mint beszélő nevek nálam eleve off, kérdezd meg a férjed, ő bemutatkozna-e ezekkel a nevekkel 40 évesen az új pasija baráti körében, vagy állásinterjún, szülői értekezleten..., mert kislánynak szupercuki, de ennyi, az ember pedig többet felnőtt mint gyerek.
A vezetéknevetekkel semmi gond, szép így kötőjelesen, nem is értem aki a vezetéknevet kritizálja, mintha nagyon lehetne azon válogatni.. 🙃
Olvassátok át az MTA oldaláról letoltheto név listát, rengeteg név van, ami rövid és szép.
Nálunk nevek közül még a Fanni, Róza, Zelma, Lujza nevek játszottak anno.
Nekem tetszik a Víta. Bár szokatlan még az tény. De jobb mint egy századik Lara, Nara, Mira, Mara, Lea, Mia.
Kislanyom Villő. Ez azert ismertebb, de még sokszor hiszik h fiúnév, nem is értem.
Véda is tetszett sokáig, ha ikreink lettek volna harcoltam volna a Védáert. 😅
Zita is illene a nevetekhez. Zille?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!