Mi a véleményetek? Visszamenjek?
Jövő héten kezdené a kisfiam a bölcsit és én is mennék vissza dolgozni, viszont kedden teszteltem pozítivat. Régóta tervben volt már a kistesó.
Anyukám rögtön kérdezte, hogy akkor ugye vissza az egész és nem megyek vissza dolgozni, hanem otthon maradok a naggyal? Meg hogy ne vegyük el mástól a helyet a bölcsiben. Szerintem és férjem szerint is maradjon az eredeti felállás. A fiunk 2,5 éves szóval már nem olyan pici, én pedig végigdolgoznám a terhességemet, mint ahogy a naggyal is. A kicsi nagyjából május 22-e körül születne, tehát a nagy végig járna 1 évet, aztán már úgy is nyári zárás lesz.
Nem akarok hülyét csinálni a bölcsiből és a munkahelyemből sem. Voltunk már pár nap beszokáson a bölcsiben és a munkahelyem is vár hétfőtől. A munkahelyemen tudják, hogy tervezzük a kistesót, nem lesz nekik meglepetés.
Ti mit gondoltok?
Menj dolgozni jot fog tenni a lelkednek az ujabb 2 ev otthon let elott. A gyereknek is jo lesz.
Annyi az arnyoldala h sok betegseget fog neked terhesen hazahozni a bolcsibol erre keszulj lelkileg
De en beadnam bolcsibe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!