Akik viszonylag kis kor különbséggel (2-3 év) vállalnak 3 gyereket, ők 6-7 évig otthon vannak velük? A munkahelyek ezt hogy tolerálják?
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 17:31
11/13 anonim válasza:
5-3-fél éves a 3 gyerekem. Még itthon leszek 2.5 évet, az több, mint 7 év (és még talán talán akarunk 4. is).
A munkahelyemet nem érdeklni, multi, kedvesek velem mindig, nagy örömmel gratuláltak minden gyerekhez.
Nem érzem magam úgy, hogy csak gyerekgyerek, a férjem is itt van, játszón az anyukák. Időnként találkozom 1-2 barátommal, hétvégén meg szoktunk baráti/családi összejöveteleket tartani.
Őszintén én kicsit antiszov vagyok, így néha ez is sok, és akkor nem kérek belőlük. :)
A munka nem hiányzik, kiélem magam az anyaságban és az egyéb teendőkben.
12/13 anonim válasza:
Kedves 6-os! Elárulod, hogy milyen vállalkozásról van szó? Ötleteket gyűjtök...
13/13 anonim válasza:
Webáruházunk van :) Hamarosan saját termékünk is lesz. De nekem az előző munkából jó kontaktjaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!